Блясък и класа на червения килим в Кан

Тази година е 72-ото издание на филмовия фестивал в Кан. Как бихме описали фестивалът с две думи? Изящност и креативност. Голяма част от популярните звезди бяха там, дори и български артист в момента е там и това е Графа.

Всяка една популярна личност – блести. Разбира се, те искат да отличат от останалите, като подбират най-хубавите тоалети, които са направени от известни дизайнери. Ние от emodno.com ще ви покажем най – интересните, нежни и различни тоалети на известните личности, които присъстваха и освен,че ще ги видите – ще разберете кой са техните дизайнери.

Започваме с Приянка Чопра и Ник Джонас, двамата бяха облечени, все едно като на сватба. Може би това им е било целта – все пак са лудо влюбени. Със сигурност не останаха незабелязани от аудиторията, която беше там и папараците. Роклята на Приянка дори е от сватбената колекция за пролет 2020 на дизайнера Жорж Хобейка.

Индия продължава да бъде изцяло представена на този филмов фестивал в Кан с актриса Даяна Пенти, която се качва на червения килим за премиерата на “Скрит живот” в неделя (19 май) във Франция. Тя спря дъха на всички благодарение на роклята, с която се появи. Дизайнерът, който е “виновен” за красотата върху Диана е Недрет Тачироглу. 

Моника Белучи се присъедини към множество знаменитости за премиерата на филмовия фестивал в Кан в събота (18 май) във Франция – „Les Plus Belles Annees D’Une Vie“. Както винаги италианската актриса излъчваше блясъка и класата от себе си, както тя си знае. Тъмната рокля, която носише бе на Диор, но все пак това е Моника Белучи, бихме ли се съмнявали в стила и?

Наталия Водянова направи първия си гранд в началото на филмовия фестивал в Кан през 2019 г. за премиерата на „La Belle Epoque“ в понеделник (20 май) във Франция. Тъй като супермоделът често гравитира към червения цвят, всички бяха омагьосани, като я видяха изцяло за различен тон. Художествеността на този дизайн на Ателие Версаче беше спираща дъха – от красиво изтънчената метална дръжка в листовидна мозайка до шиповете на руж, които шепнеха през роклята на колоната и подчертаха силуета на тялото.

Ая Наоми Кинг изглежда се радва на втората си година като посланик на L’Oreal. Актрисата от “Как да се измъкнем с убийство” се усмихваше, докато присъства на премиерата на “Скрит живот (Une Vie Cachée)” по време на филмовия фестивал в Кан в неделя (19 май) във Франция. Тя бе с най – лятната рокля от всички на фествала. Елегантни слоеве от тюл, за да създадат тази ефирна рокля Zac Posen с класическата си марка “да се разхождаш или да се прибираш”.

 

Бела Хадид В Роберто Кавали – Премиера на Канския филмов фестивал „Болка и слава“ (Долор Глория / Дулеър и ет Глори). Същата тази рокля обаче, не е носена за пръв път на фестивала в Кан. За пръв път роклята се появява на фестивала през 2013 върху Шарън Стоун. Но въпреки изминатите години роклята е – КЛАСА.

Пенелопе Крус се присъедини към множество бляскави дами на червения килим за премиерата на „Болка и слава (Dolor Y Gloria / Douleur Et Glorie)“ по време на филмовия фестивал в Кан в петък (17 май) във Франция. Тя бе избрала да бъде с раница на червения килим, но защо – само тя си знае. Дори и с раница, роклята на Шанел – беше ретро  напомняше на Карл Лагерфелд, представящ го през пролетта на 2002 г. колекция Haute Couture.