BraClinic със стилно предколедно ВИП парти

На 18 декември в салон за бельо Bra Clinic в Paradise Center, София, които предлагат 120 размера бельо и бански в чашки от А до К, и е специализиран в услугата бра фитинг* консултация, се проведе Предколедно ВИП Парти, по време на което гостите бяха отведени назад във времето в Париж от първото десетилетие на 20-ти век – артистичната столица на света с помощта на модно шоу за дамско бельо с танцьорки и модели, които презентираха най-новото в офертата на Bra Clinic, налична дори до чашка К.

Bra Clinic

Bra Clinic има много известни почитатели, които присъстваха на събитието и бяха възхитени от най-новата им колекция. Евгени Минчев, който беше един от ВИП гостите тази вечер, приветства всички и поздрави основателката на Bra Clinic Изабела Сакутова, Бизнес Дама на Годината 2015 в категория “Забележителен бизнес дебют”, за това, че въведе в България концепцията на бра фитинга, т.е. умението да се подбере идеалният размер сутиен, която се концентрира върху нуждите на жените, върху това да ги кара да се чувстват красиви, самоуверени и сигурни в кожата си.

Мис България 2005 – Роси Иванова, Маги Джанаварова, няколко носителки на титлата Мисис България: Малина Димитрова, Анелия Иванова, Стойка Николова, Мисис Баба Капка Амзина и лауретката от конкурса Бизнес Дама Йордана Димитрова също са клиентки на Bra Clinic и бяха във възторг от новата колекция.

По време на модното шоу Bra Clinic представи нова марка, която добавя към офертата си – обичаната от глобални звезди световно известна дизайнерска марка Marlies Dekkers, която ще е достъпна в България само в салоните на Bra Clinic.

Култовата холандска дизайнерка на бельо Marlies Dekkers възприема женското тяло като бяло платно и подчертава красивите му форми с модерните ивици, които са важен елемент в нейните дизайни.

Работата на Marlies Dekkers е като произведение на изкуството, което можеш да носиш като съществен видим елемент от тоалета си. Marlies Dekkers акцентира върху женската самоувереност и проектира сутиени за приключенски натури, мечтателки, както и модерни жени.

Няма нищо по-лично от нашето тяло – то е в основата на чувството за индивидуалност на всеки от нас. Затова то трябва да бъде разхубавявано, издигано на пиадестал и възхвалявано. Колекцията на Marlies Dekkers е проектирана за самоуверената, съблазнителна, модерна жена, която умее да подчертае женствеността си” – казва Изабела Сакутова.

Известни личности, както и артисти, обожават Marlies Dekkers и се надпреварват да се поакзват публично в творенията й. Певци, актриси и световни модни икони като Лейди Гага, Риана, Сара Джесика Паркър, Дита фон Тийз, Фърги, Ники Минаж, Кели Роуланд и Нели Фуртадо са сред почитателките на марката.

Гостите на Предколедното ВИП Парти в Bra Clinic имаха възможността и да се насладят на висококачествено вино осигурено от Меди Вали, здравословни хапки от Fit Meal и вкусен шоколад от 1 Meter Chocolate, както и да получат подаръци от Profi Derm. A Coco Dry Bar и Estee Lauder се погрижиха за прическите и грима на моделките и танцьорките.

Дизайнерското бельо на Marlies Dekkers в България може да откриете в салоните за бельо на Bra Clinic в Сердика Център и Парадайс Център, София и на www.braclinic.bg

 


Снимки: HiL!fe