BVLGARI представят слънчеви очила, вдъхновени от венецианските маскени балове

Не ви ли се иска поне веднъж в живота си да присъствате на пищен маскен бал като от венецианските приказки – изпълнени с любов, вълнение, дантела, кренолин и много, много диамантени отблясъци? И ако има моден бранд, който може да ни предложи подобен разкош, то това определено ще бъде Bvlgari. Модната къща за луксозни бижута години наред пълни сърцата и очите на жените по целия свят, а всяка следваща колекция е повече от изкушаваща.

И ако сте се чудили какво повече може да ни предложи изумителната италианската марка, отговора е слънчеви очила! Да, точно така! Новата колекция на Bvlgari e вече факт,а моделите са повече от зашеметяващи! Дизайна е специален принос към венецианските корени на модната къща и представя един съвсем нов и много стилен прочит на тенденциите при слънчевите очила. Този път те се превръщат в основен акцент на визията с пищния си дизайн, който много силно напомня на карнавална маска, използвана някога по време на маскените балове, с които е известна Венеция. Всеки един от трите ексклузивни модела има брошка-цвете, създадена от сапфири и емералди, която е прикрепена в горния десен ъгъл на рамката, а от нея излизат красиви цветни пера. Освен това, дизайнерите на бранда са се погрижили и за страничната дръжка на слънчевите очила, която ви позволява да ги държите в ръка и пред очите си точно като маска.

Наистина изумителна идея, която ще накара всяка жена да се почувства като истинска венецианска принцеса, когато извади подобен чифт от чантата си и нежно и кокетно го постави пред лицето си. Както и сами можете да се досетите обаче, слънчевите очила са силно лимитирани и много, много скъпи. Щастливките, които са готови да заплатят огромната сума, ще могат да се сдобият с тях единствено от ателието на Bvlgari в Рим.

…Е, поне нищо не ни спира да си помечтаем, че сме част от приказния бал, към който ни откарва пищно украсена  гондола по романтичните канали на Венеция, докато кокетно поглеждаме през своите очила-маска и очакваме с нетърпение нощта.

Автор: Преслава Цачева