Campari със зашеметяващ календар за 2014 година

Campari официално разкриха цялостната си идея и визия за емблематичния си календар през 2014. Това ще е петнадесетото му поредно издание, а в него централна роля има холивудската звезда Ума Търман, която ще се наслади на 12 интригуващи и уникални фестивала по целия свят. Календарът е под мотото „Световни фестивали”.

Ума Търман участва като героиня от календара с колекция от красиви рокли и обувки на луксозните брандове Versace, Stella McCartney и Chopard. Календарът за 2014 е прозорец към света и приканва феновете на Campari да се насладят на едно истинско световно пътешествие.

Празненствата в календара обхващат всеки един континент и включват: лятна нощ в Англия, през която празнуващите ще отбележат лятното слънцестоене в историческия Стоунхендж, яркото и вълнуващо Reveillon в Бразилия – най-пищното новогодишно празненство в света. На страниците на календара талантливата актриса показва умението си да се преобразява в най-различни, понякога напълно противоположни роли.

„Календарът за 2014 е впечатляващо произведение на изкуството, което съвършено възпроизвежда положителната енергия и удоволствието, на което любителите на Campari могат да се насладят по целия свят. Беше удоволствие да работя с фотографа на календара, Кото Бофоло, който ме вдъхновяваше по време на снимките. Няма нищо по-приятно от фестивалите и аз съм уверена, че хората ще се наслаждават на световното празненство, което е подготвило Campari“, коментира участието си в календара холивудската звезда.

Петнадесетото издание на календара на Campari бе заснето от бележития моден фотограф Кото Бофоло, известен със своята живи и динамични фотоси. Той е роден в Южна Африка, израснал е в Обединеното Кралство и сега живее във Франция. Творецът е истински гражданин на света и е чудесен избор да пресъздаде календара на световните фестивали.

За мен календарът на Campari е преди всичко удоволствие, предизвикателство и харизма. Аз съм уверен, че изданието за 2014 г. превъплъщава всички тези качества. Беше удоволствие да работя с Ума и съм истински развълнуван, че календарът може да бъде показан на света за удоволствие на всички“, коментира Бофоло по повод професионалната си работа със световноизвестния бранд.

Боб Кунзе-Консевич, изпълнителен директор на Gruppo Campari споделя още: „Календарът на Campari за 2014 г. е посветен на удоволствието, което може да се изпита от пътуването и откриването на света. Страстта и стила на Ума проникват през всяка снимка, а тя преживява всеки един фестивал, за да създаде зашеметяващи образи. Кото привнесе своя уникален поглед и креативност в календара, което помогна на Campari да създаде едно красиво произведение на изкуството“.

Темата на календара, „Световни фестивали“, беше създадена от BCube Milan, директор Client Creative Andrea Marzagalli и Associate Creative Director Bruno Vohwinkel, които работиха рамо до рамо с фотографа Кото Бофоло.