Carolina Herrera представя CH Men Prive – изкуството да съблазняваш

ЗАПОЗНАНСТВО В НЮ ЙОРК

“Добре дошли в новия свят на чувственост и съблазняване. Невероятна комбинация. Тук ще видим една история, разиграла се в Горен Ийст Сайт.” – Каролина Ерера ди Баез

В града, който никога не спи, нещо ново събужда сетивата. В Горен Ийст Сайт, тя навлезе в живота му, а той в нейния. Една приказка за съблазняване, твърде силна, за да я подминете. Така започва историята.

ПЕРФЕКТНИЯТ ПРЕЛЪСТИТЕЛ

Може би, това е начина, по който той прикова погледа си просто така или това е мъжествения му жест, но тя веднага бе привлечена. Отгледан с безупречни маниери и изтънчено чувство за мода, той е изискан, принадлежащ на светските среди. Неговата духовитост, класическият му и добър външен вид, съчетан с факта, че носи смокинга с лекота, всичко това я кара да разбере, че това е мъжа за нея. В крайна сметка, истинският джентълмен никога не излиза от мода. Той улавя ръката й, завежда я на дансинга и целува нежно ухото й, те се смеят. Едно е ясно. Той е открил своята половинка.

НЕУСТОИМО ЕЛЕГАНТЕН

Вродено чувство на стил, лъскав вид на Горен Ийст Сайт, елегантност, съчетана с модерно усещане. Тя прави всичко с лекота. Уверена и сигурна в себе си, нейната вдъхновяваща елегантност привлича и други мъже.

Незабелязано другите искат да й подражават. Тя поглежда назад в огледалото, наслаждавайки се на червената си рокля и се усмихва.

МОДЕРНО ПЪТУВАНЕ

Верен на себе си, той е наясно, че най-модерното пътуване е със спортна класическа кола. Благодарение на неговото възпитание, той е любител на фините неща в живота. Неговата класическа кола е перфектна за приятна, лятна вечер в града. Облечен в смокинга си, той отива да вземе своята любима. Поставяйки копчетата на ръкавелите си, той слага ръка на скоростния лост и е готов за изненадите, които нощта може да му поднeсе.

НЕУСТОИМ ЧАР

Противоположностите се привличат. Заедно двамата изглеждат толкова добре. Привидно различни, но взаимнодопълващи се. Влизайки в стаята, всички погледи се обръщат след тях. С чувството си за модерен стил миксиран с непреходна елегантност, те представляват  магнетична двойка. Блясък струи от тях, заразявайки останалите. Всички, които ги наблюдават забелязват, че съществува химия помежду им. Заедно те са неудържими.

В края на нощта, той я обгръща с ръце и я придърпва към себе си. Сред блещукащите градски светлинки, тя се усмихва. Всеки е намерил това, което е търсил. Любовта е в прегръдките му и силна химия се усеща между тях. Можете да усетите пожара помежду им.

ФИЛМЪТ

Режисиран от Петер Глаз, филмът за CH Men Privé е вълнуващ и съблазняващ. Заснет в  Горен Ийст Сайт Ню Йорк, главното действащо лице е стилният прелъстител Джъстис Джослин.

Един светски мъж, контролиращ всичко в живота си, с изключение на едно – страстта си към една жена – Лили Алдридж, която го опиянява. Тя тръпне в очакване нещо да се случи в нейния роден Горен Ийст Сайт. Поглеждайки през прозореца, тя внимава да не забележат шпионска й игра и истинския й интерес. Те прекарват нощта извън Манхатън, електричеството в тази динамична двойка е очевидно за всички присъстващи. Докато те танцуват съблазнително, нощта бързо приближава своя край. Те стоят прегърнати на един луксозен шезлонг на фона на блещукащите светлинки на Ню Йорк. Приближавайки се до него,тя усеща аромата му – CH Men Privé и не може да му устои.

МАЙСТОР НА ПРИВЛИЧАНЕТО

Продължителен поглед, усмивка, дълга червена рокля и смокинг, перфектно подхождащи се, можещи да бъдат част от Изкуството за съблазняване. За да улови света на CH Men Privé и CH Carolina Herrera, световноизвестния фотограф Марио Тестино заснема новата  CH кампания за 2015.

Каролина Ерера ди Баез, Креативен Директор на Къщата за Аромати Carolina Herrera, работи заедно с Марио Тестино, който улавя с камерата си новата мода и рекламната кампания. Тук Тестино просто ни показва колко мъчителни могат да бъдат тези първи моменти на влюбване, нещо толкова просто, като леко докосване по рамото, означава големи очаквания за това, което предстои.

Марио Тестино е икона в света на фотографията и сега той е новият създател на рекламната кампания CH Men Privé на CH Carolina Herrera. В неподражаемия си стил, Тестино използва своята лекота и финес, за да улови перфектно мъжа CH Privé и жената  CН. Очарователна и изискана, модерна и съблазнително елегантна, рекламата на Тестино безпорно отразява всичко това.

Марио Тестино е най-добрия от добрите. Когато се вгледате във неговите фотографии, вие придобивате ясна представа за техния свят – изискан, модерен, но най-важното – с чувство за хумор. Любовта на живота и разбира се тяхната страст един към друг, е очевидна във всяка една снимка.” – Каролина Еерера ди Баез

Познавайки се от много години, сега Каролина Ерера ди Баез и Марио Тестино, работят заедно, за да дадат живот на перфектния изкусител. Като Творчески Директор на Къщата за Аромати, Каролина Ерера ди Баез, перфектно смесва свежия си поглед и модерния подход със склонността на Тестино за детаелите и педантично високите му стандати.

Двойката безпроблемно пресъздава историята за съблазняване на живота. Споделяйки същата идея, две брилянтни творчески личности работят заедно в едно.

“Mарио точно знаеше, какво трябва да създаде: съблазняване, страст и елегантност. Неговата брилянтност не може да се подцени. ” – Каролина Ерера ди Баез

С вродената си любов към модата, Марио Тестино веднага е наясно, какъв ще е портрета на мъжа CH Privé и дамата му CH Carolina Herrerа. Бляскави, жадни за живот, модерната двойка омайва всички, където и да се появи. Тестино улавя тяхната същност във всяка снимка, независимо дали ще е как тя поглежда в огледалото или електричеството, минаващо през тях, когато се прегърнат.

Идеята за аромата CH Men Privé е да се създаде аромат, който не прилича на никой друг. Тук има мъж, който притежава всичко. Той притежава силата да съблазни всяка жена, която го погледне с прекрасния си външен вид и светските си обноски.” – Каролина Ерера ди Баез

CH MEN PRIVÉ – съставките

CH Men PRIVÉ – изискан и завладяващ аромат, почитащ мъжествността, създаден с акорд на уиски и кожа.

Парфюмеристът Кристоф Рейноуд избира най-качествените съставки, за да пресъздаде скъпоценния аромат на уиски: изискания акорд, опияняващ и пристрастяващ със загатване на плодови и подправъчни нотки. Този хипнотизиращ акорд е смесен с леко докосване от грейпфрут, като в същото време е трапчив и пикантен, поднасяйки на върха атрактивна свежест. Един провокативен и модерен аромат.

За да подсили елегантността и интензивния темперамент на аромата, сърцевината ни предлага различни мъжествени нюанси. Микс от подправки и ароматни нотки, едновременно топли и стимулиращо освежаващи със замразена лавандула за непреходна и едновременно с това модерна мъжественост.

Специална чест отдаваме на изключително качествената кожа – чрез тази загадъчна съставка, ароматът разкрива целия си интензитет, структура и финес.

Мистериозни зърна от тонка са комбинирани с бензоин, носещ усещане за богатство и оставащ отпечатък на разкош, на който не може да се устои.

РЕЗУЛТАТЪТ

Мъжът CH Privé знае какво иска и го получава. Благодарение на неговият неустоим чар и остроумие, той привлича хубавите неща в живота. Дали това е класическия автомобил, който кара, безупречния костюм или красивата жена, която се отдава на вниманието му, той е модерен мъж, който знае кога е моментът за бизнес и кога за удоволствие. И в двата свята той е нещо повече.

CH Men Privé е истинската същност на перфектния изкусител. Предизвикателство за Каролина Ерера ди Баез и парфюмериста Кристоф Рейнолд през целия процес на създаване на аромата. Те искат да пресъздадат един опияняващ и неустоим аромат, за класическия, но и модерен изискан мъж. Веднага започват да говорят за благородния и богат материал – кожа. Оформят всички фасети с различни нотки и резултатът е изискан и интензивен аромат за мъже, на който не може да се устои.

CH – CAROLINA HERRERA

Дамският аромат CH Carolina Herrera вече има нова златна опаковка с червена обвивка и нежна CH верига, която виси от флакона, напомняйки ни за деликатно бижу. Цветен и чувствен, CH Carolina Herrera е едно преживяване, различно от всяко друго.

С цитрурови нотки и флорални мотиви, CH Carolina Herrera е флирт и чувственост.  Съблазнителни нотки на дърво и мека кожа са добавени към очароващия характер на аромата, последвани от жизнения и топъл аромат на портокалови цветчета, Кедрово дърво и Амбра.

Коя е жената CH Carolina Herrera? Тя е израз на женственост и стил. Модерна жена, харесваща фините неща в живота. Независимо дали се намира в галерия в Ню Йорк или на шопинг в Париж, тя изглежда перфектно, но и уверена. Шикозна и модерна, тя знае какво точно да носи и как да изглежда. Хората се възхищават на нейното вродено чувство за елегантност, което при нея е даденост.

Притежаваща модерна женственост, другите й завиждат за любовта й към живота и начина й с лекота да се справя с всяко предизвикателсто в бляскавия й свят. Тя се усмихва, знаейки че може да победи във всичко.

Нейният аромат перфектно пасва на модерната й елегантност. Провокиращ още от първия момент, когато го усетите, с мистериозна нотка, той е перфектният комплимент за жената, притежаваща всичко.