Chanel Есен/Зима 2018 Pre-Fall в Хамбург

Виж Галерията 40 Снимки

За колекцията на Chanel Есен/Зима 2018 Pre-Fall Карл Лагерфелд доведе публиката и почитателите на творчеството си, включително Кристен Стюарт, Лили Роуз Деп и Тилда Суинтън, в родното си място Хамбург.

Не, това не е защото Карл се чувства носталгично в родния си град – това е твърде снизходителна емоция за Лагерфелд, който не обича да се връща назад.

“Аз нямам носталгия към дома си, аз съм у дома, където и да отида, нося го със себе си.”

Това, което привлече Лагерфелд обратно в Хамбург не беше носталгично настроение, а изкуство.

 

chanel4

 

Градът има страхотна нова опера, Филхармонията на Елба, която бе домакин на ревюто на Chanel Есен/Зима 2018 Pre-Fall.

„ Мисля, че тази сграда е гениална и достойна за представянето на колекцията.“- сподели Лагерфелд.

В предварителната колекция на Chanel Есен/Зима 2018 Pre-Fall присъстват вълнените платове, също така има и бляскави текстури, детайлите са в големите копчета, перлените колиета и супер модерните моряшки шапки. Високите вълнени чизми придават уникален и завършен стил на цялостната визия, а преобладаващите цветове в колекцията са черно, бяло, синьо в няколко нюанса, както и незаменимите за есенния сезон червено и оранжево.

 

chanel4

 

За презентацията на колекцията на Chanel Есен/Зима 2018 Pre-Fall, Лагерфелд избра смайващата сграда, която се издига над реката Елба, защото го вдъхновява изключително много, а ние сме повече от щастливи да се насладим на плодовете на творчеството на Карл и да видим изключителната колекция, която създаде.