Chloè Fall 2015 – френски шик и нежна феерия

Когато става въпрос за френски небрежен шик, Chloè са ненадминати в това отношение! С представянето на своята есенно-зимна кампания за 2015 година, модния бранд отново привлече вниманието към себе си, поставяйки супермоделите и нашумели It-момичета Ана Рубик и Джулия Стегнър под светлината на прожекторите.

Какво можем да кажем за колекцията? Тя е всичко, от което имаме нужда за хладните дни – шикозна, модерна, стилна и уютна. Напластяването на дрехи и дължини e водещ мотив, което е чудесно, защото, трябва да си признаем – през лятото това доста ни липсва. Свободни кройки и макси дължини, които са съвсем естествено продължение на любимия бохо-шик стил от 70-те, чертаят есента според Chloè, а ние не бихме възразили да изпробваме някой от страхотните модели. Цветовете се движат в тъмната гама, което е съвсем нормално за по-студения сезон, но пък чудесно се разнообразяват от красивите флорални принтове.

Небрежната и стилна визия, която Chloè създава намира своята естествена среда в люксембургските градини в Париж, където вятъра нежно развява косите на двете красавици, а малки дължините и леките феерични материи улавят всяко едно движение на тялото. Зад обектива този път застава известното фотографско дуо Inez & Vinoodh, за които колаборацията с френския моден бранд е първа, а след като виждаме страхотните резултати, силно се надяваме не и последна!

А вие какво мислите за есенно-зимата кампания на Chloè за 2015г?

Автор: Преслава Цачева