Christian Louboutin с изумителна луксозна колекция червила

Модният свят винаги се е впечатлявал от хора с богато въображение, увереност и вяра в способностите си и ги е приемал с широко отворени обятия. Именно тези хора остават в историята като създателите на някои от най-ексклузивните и ценени произведения на модерното модно изкуство. Такъв човек е и френския дизайнер на обувки Christian Louboutin. Света на стила и красотата все още не се е наситил напълно на всички невероятни модели, с които луксозния бранд ни впечатлява всеки сезон, карайки ни да си мечтаем за поне един чифт от прекрасните токчета – абсолютната слабост на всяка жена! Когато обаче някой с установено и утвърдено име реши да промени посоката на работата си (или по-скоро да разшири обсега си) това е крачка, достойна за възхищение. Именно за това с такова щастие и вълнение очакваме ексклузивната колекция червила Christian Loubouten!

Според думите на самия дизайнер, колекцията гримове е вдъхновена от бабилонската архитектура, движението Art Deco и кралица Нефертити от Египет. Доста интересно, не мислите ли? Линията червила съдържа цели 36 нюанса, които ще бъдат достъпни в три различни текстури – Silky Satin, Velvet Matte, Sheer Voile. Но не това е най-интересна част! Очите ни безспорно остават в стилните опаковки на продуктите. Те изглеждат като скъпоценно бижу, което ни се иска да притежаваме в козметичната си чантичка дори само защото изглежда толкова елегантно и царствено.


Christian Louboutin – Sheel Voile


Christian Louboutin – Velvet Matte

Както и сами можете да предположите, червилата Christian Louboutin няма да бъдат толкова достъпни, колкото и много да ни се иска – цените са 90 долара за всеки нюанс. Добрата новина е, че ако продуктите за устни са ви допаднали толкова много, ще имате време да спестите за някой от тях до средата на септември, защото точно тогава се очаква да се появят в официалния сайт на Christian Louboutin!


Christian Louboutin – Silky Satin

Автор: Преслава Цачева