Claire’s – модерните и достъпни аксесоари вече и в България

Един от най-големите световни брандове, предлагащ забавни и модерни аксесоари за деца, момичета, тинейджърки и млади жени- Claire’s, стъпва официално в България в STRAND Бургас на 8 юни. Именно в търговския център ще се помещава първия франчайз магазин на марката у нас. В него ще се предлага пълната гама от уникални бижута и аксесоари, както и най-новите колекции на марката.

Мисията на Claire`s е да бъде най-добрият приятел на момичетата. Приятел, който ги вдъхновява да изразяват себе си и да бъдат креативни. Верен в забавлението, модата, бижутата и аксесоарите. Claire’s разработва изключително широк спектър от продукти: чанти, аксесоари за коса, шалове, обеци, колиета, козметика и още много други. Около 90% от артикулите са уникални продукти, които могат да се намерят единствено в магазините на Claire’s.

Световната марка обявяви и ексклузивното си партньорство с поп звездата Кейти Пери в началото на май. Музикалната икона създаде специално за марката лимитирана колекция от бижута и модни аксесоари предназначени за млади момичета и жени. Тя носи името на най-новия албум на звездата – PRISM.

В изключителната колекция Katy Perry PRISM Collection са включени лимитирана серия продукти, вдъхновени от заглавията и текстовете на най-големите хитове на поп дивата включени в едноименния й албум. Колекцията е с богат асортимент от гривни, колиета, пръстени и аксесоари, чрез които всяко момиче може да изрази своята индивидуалност и да придаде на външния си вид много свежест и настроение.

Очаквайте скоро и първия магазин на Claire’s в София!

ОЩЕ ЗА CLAIRE`S:

Сlaire’s е един от водещите, световни, специализирани търговци на дребно на модни бижута и аксесоари за млади момичета, тийнейджъри и момичета на възраст от 3 до 35 години. Към 3 май, 2014 Claire’s управлява 3 071 магазина в 18 страни в Северна Америка, Европа и Китай. Марката има франчайз магазини в 18 страни, разположени главно в Близкия изток, Централна и Югоизточна Азия и Централна и Южна Америка. Марката има и 426 франчайз магазина в 29 страни намиращи се в Близкия изток, Централна и Южна Азия, и Централна и Южна Америка. Повече информация относно магазините и марката Claire’s е достъпна на корпоративния сайт на компанията: www.clairestores.com.