Concept 15 – стилни и интересни чанти като акцент на визията!

Като че ли колкото повече зимата се задълбочава, толкова повече ни се иска да разведрим настроението си с красиви ярки цветове! Всяка дама трябва да има поне една страхотна чанта, която да привлича вниманието и да разнообразява традиционно по-тъмните зимни тоалети! Именно затова днес решихме да ви представим една страхотна селекция от чанти на италианския моден бранд Concept 15, която онлайн магазина FashionUp.bg предоставя на вашето внимание.

Интересните дизайни са толкова разнообразни и цветни, че няма как да не ви изкушат да добавите поне един модел към гардероба си! Погрижихме да подберем чанти, в които всяка от вас ще открие перфектния аксесоар и любимо допълнение към гардероба и стила си! По този начин може лесно да ги превърнете в основен акцент на визията си като изберете по-семпъл тоалет. Така може да бъдете сигурни, че всички ще забележат новата ви придобивка.

Дизайна на чантите от Concept 15 е удобен и функционален за ежедневието, а малките акценти като пухчета, ресни, апликации, висулки и т.н. ще се погрижат да изпъкнете. Известни с висококачествената си изработка и естествените материали, които използват, Concept 15 са барнд с доказани предимства. Чантите са достатъчно големи, за да може спокойно да побирате всичко нужно за ежедневието, без да се притеснявате, че ще трябва да оставите нещо вкъщи. По-малките модели са чудесни за следобедна разходка, шопинг тур по магазините или излизане вечер.

Днес подбрахме за вас най-любимите си модели от колекцията на Concept 15! Вие обаче в никакъв случай не пропускайте да разгледате всички чанти точно ТУК!

Кликнете на снимката, за да разгледате и купите!

Автор: Преслава Цачева