Copy/Paste за сестрите Kardashian

За пореден път семейство Kardashian „избухна” с нещо ново. Единственото постоянно нещо в тази фамилия е непрестанната промяна и новостите. В техния случай дори изненадата вече не е никаква изненада и отдавна не предизвиква ефекта ‘Уау’. Поне при нас.

rs_1024x759-150312142941-1024.Khloe-Kardashian-Kim-Kardashian-Kylie-Jenner-Blonde-JR-31215

gettyimages-1008042858

Този път върху себе си реши да привлече вниманието не KKW, а наранената й сестричка Khloé Kardashian, която не отдавна стана майка и в същото време научи, че бащата на отрочето й й изневерява. Очевидно има какво да доказва или поне да се опита да покаже на света – здраво и стегнато тяло, постигнато за кратко време. И същия дух.
Вижте сами какво сътвори този път едно от отрочетата на клана Kardashian.

Not an ad

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Khloé повече от всякога прилича на сестра си, защото сега и двете разхождат нови, прясно изрязани, прически в стил „mom bob”. Определено си се харесват и подозираме, че скоро пак ще има бум на каретата, както преди години, след като врат оголи и Victoria Beckham.

Victoria-Beckham-Inverted-Bob-Hairstyle

“Not smiling makes me smile” Kanye

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

https://www.instagram.com/p/BmROUQMlEU7/?taken-by=khloekardashian

https://www.instagram.com/p/BmTUU6rFySJ/?taken-by=kimkardashian

kylie-jenner-met-gala-bob-versus-ftr-1

Всъщност тази прическа не е нова за семейството, защото бабата на сестрите Kardashian е с такава от дълги години и всяко едно от момичетата не веднъж е показало любовта си към нея.

https://www.instagram.com/p/BltRIVAlh0z/?taken-by=khloekardashian

Редактор: Марина Делева