Flower Power или Цветя навсякъде

Flower Power

Както всички можете да предположите, цветята не са нищо ново за пролетта и никой няма да бъде изненадан, че all flowers е навсякъде по нашия ауфит, включително обувките и аксесоарите.


КУПИ цветен къс топ

КУПИ двулицев колан от еко кожа

КУПИ сандали с флорална шарка

КУПИ тъмна рокля на малки цветя

КУПИ тънък колан с флорални бродерии


Казвайки това, завъртаме поглед към новите предложения, които всяка година стават все по-добри и по-добри. Ако искате да се покриете от глава до пети в цветни ухания, Desigual е марката, която няма да ви разочарова за идните топли месеци.


Днес ще ви покажем няколко нови начина за носене на „стария цветен тренд”. Нека не забравяме, че едно от основните качества на модата е нейната цикличност.


КУПИ дълга флорална рокля с връзка около врата


Определено есенно-зимните колекции на марките ни предложиха безкрайни поляни от цветя, които със сигурност направиха зимата ни много по-красива, но мястото на шарените растения е на местата в календара с месеците, в чиито имена няма буквата Р, въпреки че на Април му е простено.


КУПИ спален комплект от 4 части

КУПИ повдигащ сутиен с флорални шарки

КУПИ чанта с къси дръжки 

КУПИ разкроена рокля с флорален десен


Цветята са символ на женственост и очевидно това ще бъде сезон, който ще донесе деликатността и красотата на жената, претворена в цветя – от главата до петите! Да! Ще видите цветя в якетата, панталоните, роклите и всичко останало.


КУПИ дънково яке с модал и пайети

КУПИ дълга синя рокля на цветя

КУПИ бял панталон със сини бродерии

КУПИ син клин с големи принтирани цветя

КУПИ тънък колан с катарама с цветя

КУПИ бяла рокля с цветна бродерия на кръста


Много дизайнери, от най-известните като Christian Dior и Saint Laurent, до тези, които малко от нас знаят, използват тази тенденция като вдъхновение за своите колекции, независимо от атмосферата, която искат да създадат на пистата. Цветята са общият знаменател. Ще забележите, че някои предлагат по-женствен силует, използващи цветя в ярки цветове и смели форми, а други използват по-тъмни нюанси, както за фон, така и за детайлите, които ще направят дрехите по-интензивни и интересни, като придадат драматизъм.


КУПИ макси флорална рокля тип риза

КУПИ вталена рокля над коляното


Например Elie Saab използва цветя в голяма част от колекцията си, като избра малки цветчета и ярки цветове, разпръснати на фона на черен тюл, придавайки на роклите деликатес и невинност.


КУПИ десенирана рокля с набран подгъв със сини и жълти цветя

КУПИ флорална рокля над коляното


Цветната мания обхваща и аксесоарите, като там цветленцата са необичайни, както в размерите, така и във формите си. Просто си просят да бъдат миксирани. Заложете на чанта, колан, макси огърлица или флорален шал, които ще се превърнат във фокуса на всеки ансамбъл.


КУПИ къси фитнес панталонки

КУПИ дълго яке с флорален десен

КУПИ късо шушляково яке на бели цветчета

КУПИ сив спортен панталон с гумирана флорална щампа

КУПИ яке бомбър с цветя по ръкавите


Знаем, че цветята винаги ще бъдат част от света на модата, тъй като жените, мъжете и децата имат нуждата да ги използват, за да украсят дрехите си – малки, големи, 3D, апликации, бродерии и мъниста.


КУПИ бяла флорална рокля с набирания


КУПИ сатинирана дълга рокля с шпиц деколте

КУПИ макси рокля със сини детайли


Редактор: Марина Делева