Dior Sauvage -Тайната на Джони Депп е в парфюма

Вдъхновен от създадения през далечната 1966 аромат Eau Sauvage, парфюмът на Dior Sauvage излиза на пазара през 2015 година и само за няколко години се превръща в тотален хит като олицетворение на мъжественост и сила. И до днес уникалният парфюм бива предпочитан предимно от почитателите на плътните ориенталски аромати, които остават за дълго в съзнанието.

Ароматът на Dior Sauvage е вдъхновен от дивата природа и пустинята, синьото небе и горещината под напичащото слънце. Изключително „свеж и в същото време суров и забележим”, ароматът е предназначен за всеки модерен мъж, който желае да подчертае своята увереност и сила и в същото време желае да избегне прекалената натрапчивост.

Мъжественият и секси аромат е и причината, поради която марката избира световноизвестният актьор, познат със своя неподправен стил и идентичност – Джони Деп за рекламно лице на своя продукт. Деп и Sauvage изграждат една по-модерна представа за мъжа, съчетаващ в себе си не само енергия и сила, а и нежност, деликатност и безупречен вкус.