Dita Von Teese създава свое емблематично червило за MAC

MAC Cosmetics обединява усилия с кралицата на брулеската – Дита Фон Тийз в дългоочаквана колаборация! Когато подобна новина се появи в света на грима и красотата, изведнъж всички почитатели наострят уши и започват да плануват бъдещите си покупки. Ако сме убедени в едно нещо, то е че козметичната линия, родена от подобно сътрудничество, ще бъде главозамайващо успешна!

Убежденията ни се усилват, когато разберем, че става въпрос за празнична колекция, която предстои да се появи не само в магазините на бранда по целия свят (да, включително и в България), но и онлайн след само един месец! Dita Von Teese x MAC Cosmetics makeup line се основава на иконичните за звездата ярко червени устни в комбинация с порцеланово бледа кожа и силно подчертани очи.

Това всъщност е първият път, когато 43-годишната актриса, модел и брулеска работи в колаборация с бранда по създаването на свое signature червило. От друга страна, Дита и преди е влизала в сътрудничество с MAC – през 2006 и 2007 година като посланик на красотата в кампанията Viva Glam, чието най-ново лице от тази година е певицата Ариана Гранде. Този път обаче работата между фон Тийз и козметичния бранд е вдъхновена от представянето на новата книга на звездата – Your Beauty Mark, която ще се появи в книжарниците горе-долу по същото време, когато и иконичното й червило.

Но какво всъщност ще бъде то? Нещо секси, игриво и дръзко, но едновременно с това – класическо, зряло и леко винтидж. Червило, което привлича погледите и се превръща в основен акцент на визията ви. Ярко червен нюанс с розова основа и матова текстура, украсено с подписана звездата и грижливо прибрано в кокетна опаковка. Продукт, който обещава цялостно покритие и продължителна издръжливост, за да не се притеснявате по време на парти или коктейл. Ако желаете, може да го съчетаете с блясък за устни MAC, за да придадете закачлива нотка на усмивката си.

Дита въплъщава в себе си женственост, красота и сексуалност. Тя е близък приятел на бранда ни от години и е перфектната комбинация от блясък и женска фаталност! Удоволствието да работим с нея по създаването на емблематично червило, е сбъдната мечта!”

Не пропускайте да се оглеждате, дами! И бъдете от първите късметлийки, които ще си направят страхотен подарък!

Автор: Преслава Цачева