Dolce&Gabbana с колекция гримове, вдъхновена от романтичния остров Капри

Вдъхновени от прекрасния и магически остров Капри, дизайнерите от прочутата модна къща Dolce&Gabbana създават грим колекцията Dolce & Gabbana Summer Shine 2015 makeup collection. Тя успява да улови летните емоции и да пресъздаде бленуваните преживявания и сбъднати мечти със своите смели, дръзки и ярки цветове. Създадена за всички онези момичета с нежни сърца и романтична душа, колекцията е повече от незабравима. В себе си тя съдържа иконичното за острова светло синьо. Разнообразено от бляскаво бяло, то по перфектен начин пресъздава хоризонта, в който морето и небето се срещат, за да посрещнат нежния залез или красивото утро – всичко онова, което превръща Капри в истински рай на земята.

Красавицата Витория Серети е лице на Dolce & Gabbana Summer Shine 2015 makeup collection. Позирайки със свежа мини рокля, която със своя синьо-бял принт по уникален начин отразява романтичния Капри, тя успява да внесе търсената лятна свежест и отличителна визия. За снимките за кампанията, гримьора на бранда – прочутият Tom Pecheux създава един съвсем ежедневен и не съвсем претенциозен грим с леко опушени очи, който приковават вниманието със своята загадъчност и магия. В допълнение към това Том оцветява устните в лек прасковен нюанс с блясък, който да запази естественото излъчване. Ако обаче се нуждаете от по-смел и по-дързък грим за някое вечерно парти или стилен коктейл, винаги може да заместите семплите устни с ярко червения  нюанс червило, който също е включен в колекцията. Както и сами ще видите, гримовете са грижливо прибрани в луксозни златни опаковки, които ще бъдат перфектно допълнения към чантата на всяка дама и истинско бижу в ръцете й пред огледалото.

В колекцията можете да откриете следните продукти: Dolce&Gabbana Smooth Eye Colour Quad с четири нюанса – brown, nude, chocolate, mauve; Dolce&Gabbana Glow Illuminating Powder в цвят Luna, Dolce&Gabbana Luminous Cheek Color в нюанс Peach, Dolce&Gabbana Smooth Eye Colour Duo в разцветка shimmering sky-blue и pink; Dolce&Gabbana Shine Lipstick в нюанси shimmering sky-blue, translucent red и pale orange; Dolce&Gabbana Intense Nail Lacquer в цвят sky-blue, pastel lilac, red, pastel peach.

Dolce & Gabbana Summer Shine 2015 makeup collection ще може да бъде открита от средата на месец май във всеки един козметичен магазин, който е официален представител на бранда. Очакваме с нетърпение да се заредим със свежест и летни емоции!