Dolce&Gabbana с нов бутик и капсулна колекция посветена на Москва

Магазините на световно известния италиански бранд Dolce&Gabbana се радват на най-ексклузивните локации във всяка една модна столица! Луксозни, стилни, пищни и елегантни, те ежедневно привличат не само купувачи, но и модни туристи, които поне за момент искат да се докоснат до изключителните модели, които са се разхождали под ярките светлини на бляскавите подиуми. Ню Йорк, Лондон, Париж, Милано, Токио, Рим, Неапол… това са само част от местата, където могат да бъдат видени впечатляващите бутици на италианската компания. Съвсем отскоро обаче вече и московските модни любители ще имат възможността да се докоснат до Dolce&Gabbana с първия магазин, който се открива там.

Локацията безспорно е гореща – в сърцето на Москва, съвсем близо до Червения площад и Балшой Театър. И за да бъдем по-точни, адресът е Tretyakovsky Proezd 2!Отваряйки вратите на бутика ще се озовете в царството на Културата! Не руска или италианска, ами изумителна смесица между двете. Игра с форми, цветове, принтове и дизайни, която може да бъде постигната в това си съвършенство единствено от гигант като Dolce&Gabbana. Бутикът е разположен на цели три етажа, които приютяват дамските и мъжките колекции на бранда, а на четвъртия етаж е разположен Мартини барът, предназначен за релаксация след шопинг.

По случай откриването на новия си магазин,  Доменико Долче и Стефано Габана съвсем наскоро представиха своята капсулна колекция, посветена на Москва и вдъхновението, което тя им носи! Дрехите от ексклузивната линия #DGLovesMoscow ще могат да бъдат закупени единствено от руския магазин на марката и няма да се предлагат в нито един от останалите бутици. Смесицата между елегантна линия, обемни дрехи от естествена кожа с косъм, бляскави рокли, обсипани с кристали и луксозна дантела определено ще си заслужават виждането. Самите дизайнери ще пристигнат днес в Москва, където ще се проведе официалното откриване на бутика, както и представянето на колекцията.

Автор: Преслава Цачева