E коледно у дома


Коледна украса е ритуал, който се спазва от хилядолетия насам и е най-приятната част от празничните традиции в целия свят. Цялото семейство се събира заедно около елхата, за да придаде с общи усилия и много любов на дома приказно настроение и всеобщо щастие.

КУПИ светеща декораия

КУПИ дървена светеща звезда

Тя, коледната украса, се състои от няколко вида орнаменти. Традиционните цветове на Коледа са борово зелено (вечнозелено), снежнобяло и червено. Сините и белите цветове често се използват за пресъздаване на зимата, а понякога и на Ханука, която се случва около същото време.

КУПИ коледен тишлайфер

КУПИ порцеланово коледно плато

Златото и среброто също са много чести, както и други метални цветове. Типичните изображения на коледните декорации включват Бебе Исус, Дядо Коледа, Дядо Коледа и звездата във Витлеем, снежинки, снежни топки, висулки и дори пингвини и полярни мечки.


КУПИ коледен поднос за сервиране

КУПИ сервиз за маса от 18 части

Както и да решите да декорирате дома си, има няколко задължителни елемента, които никога не трябва да изпускате – светлинките!!!!!!! Кристалните топки и порцелановата посуда!

КУПИ кухненска ръкавица

 


КУПИ комплект за печене на парти къпкейкчета

Нo така или иначе класикът в коледната декорация си остава елхата и нейната украса. Независимо дали сте настроени на цветова схема, обичате един стил или имате наследствени орнаменти, които не можете да подминете, вашето дърво трябва да отразява вашия вкус и личност.

КУПИ бяла изкуствена елха

От максималистичен до минималистичен, земен и бляскав, има невероятни начини да направите своето дърво невероятно.

КУПИ декоративна топка за елха

КУПИ гирлянда за елха

Редактор: Марина Делева