DSquared2 представят новия си дамски аромат – Want!

Вдъхновение: Мултифасетен-Модерен-Женствен

Тя е израз на женствеността, едновременно нежна и силна, обаятелна и възпламеняваща. Тя е обикновена, но изключително спонтанна, динамична и изобретателна. Тя е калейдоскоп от контрасти и различни страни, които пленяват. Представяме Ви Want от Dsquared2, новият дамски аромат, улавящ очарователните страни на модерната жена.

Want се създава с идеята за една жена, жена в този момент, защото тя е загадъчна, женствена, искрена, забавна, стилна, импулсивна, а нейната персоналност е изключително богата. Тя е вълнуваща истинска и секси. Тя е днешната Dsquared2 жена,” споделят Дан и Дийн Кейтън, дизайнери и създатели на Dsquared2.

Аромат: Дефиниция и Страст

Едно всеобхватно послание за женственост, Dsquared2 Want разгръща сложната си същност чрез смелия Eau de Parfum. Изисканата многопластова ароматна композиция, изразява многостранните черти на модерната жена, съществуващи в хармония. Want изобразява също така ДНК-то на Dsquared2, разчупвайки смело модните граници с неповторимият микс на уверена чувственост, подчертаният блясък и невероятна изработка.

Ароматът: Завладяващ и Уверен

Want дебютира с необикновена нова глава в ароматите на Dsquared2. Многостранен аромат с контрастиращи искрящи акценти с женствени и обвиващи нотки. Създаден от Аурелиан Гишард,  Want е един Ориенталски-Цветен аромат.

Заключените свежи връхни нотки на Мандарина, Джинджифил и Розов Пипер, озаряват и привличат.

Приказно женствената и кадифена Роза Дамасцена е приглушена от Хелиотроп и ценно Нероли, за да довърши чувствената и цветна сърцевина.

Интензивната и суха основа, се издига към повърхността на аромата: сладострастна и неустоима топлина на Ванилия от Мадагаскар и акорд на Ванила Абсолют се извисяват с помощта на богатият характерен аромат на Виолетово дърво.

Рекламата: Изкушаващ и Вдъхновяващ

Свежа, темпераментна и чувствена, рекламната кампания на Want, предизвиква усещане за експлозивно, постоянно променящата се енергия на аромата създаден за модерната жена. Моделът, заснет от Инзен и Вейнууд, Райън Тен Хейкен е атрактивна и експресивна в поредицата снимки. Провокативният й портрет в поредицата снимки е уловил различните емоции, където закачливи пози са подредени във форма на решетка.

Дизайн на Флакон и Опаковка: Изтънченост и Съблазън

Скулптуриран с улавяща погледа женственост, Dsquared2 Want притежава артистичен и изкушаващ флакон. Капачката, представляваща гладка кремообразна сфера, балансира деликатния закръглен флакон отдолу. Гравираната златна лента, се увива около стъкления закръглен флакон, за да придаде шикозно и силно присъствие. Подобната в кремообразен цвят външна кутия е обкована с блестящо злато  и отпечатан елегантен надпис с името на аромата.

Линия за Баня: Завладяваща и Зашеметяваща

Продуктите за тяло и баня на Want са сътворени за ежедневния ритуал на модерната жена. Придавайки неуловим аромат, шампоанът и лосионът за тяло, нежно подсилват парфюма и придават още по-голяма трайност на аромата.