Dsquared2 Potion for woman: ароматна отвара за съблазън

Парфюмът Dsquared2 Potion for woman e женското продължение на уханието, което марката лансира миналата година за силния пол. Новият дамски аромат е умела смесица от съставки и суровини, които пораждат чувствени желания, магичен филтър и източник на емоционални преживявания.

Уханието от качествени съставки придава усещане за съблазън чрез интригуваща ароматна композиция. Тя включва нотки на бергамонт, див касис, виолетки, розови листенца, жасмин, момина сълза, равен, бял и черен мускус, черен кехлибар, пачули и ванилия.

Флаконът е вдъхновен от древните стъклени алхимични бутилки и е перфектното допълнение за един женствен, чувствен, съвременен еликсир. Златният аромат свети в прозрачно стъклено шише, гравирано с малки вертикални бразди в основата, напомнящи на античните гравирани флакони, но с модерен, женствен вид.

Новият парфюм е допълнен от козметика за тяло, включваща лосион, душ гел, крем за тяло, спрей-дезодорант. Линията е формулирана в съответствие с древните алхимични традиции, съчетани с най-съвременни научни познания.

Рекламната кампания на Dsquared2 Potion for woman създава усещане за напрежение, чувственост, емоция и желание. Това е история за една среща. Тя е красива и неустоима, уверена в силите и свободата си. Тя омагьосва мъжа, а напрежението расте заедно със страстта…Ароматът, обгръщащ жената, акцентира върху нейната сила на съблазън и увереност: тя разпознава емоциите, които провокира в него. Мъжът е прелъстен от жената и нейния аромат. Появява се истинската страст, когато двете тела най-накрая се превръщат в едно.

Фотографът Марио Соренти улавя този вълшебен момент на съблазняването между прекрасния супермодел Малгосия Бела и бразилския модел Диего Мигел чрез чувствени изображения.