Eрогенни зони според зодията

Любовната игра е неделима част от добия секс, затова е важно да познавате ерогенните зони на партньора си. Понякога отнема време, за да разберем кои са най-чувствителните места от тялото на любимия човек. За да ви помогнем в тази важна задача, днес решихме да ви представим едно любопитно изследване за горещите точки на различните представители на зодиака.

Козирог

Мъжете козирог обичат жените да плъзгат зърната на гърдите си по лицето и тялото им. Това може да ги докара до лудост. Страстта на жената козирог се събужда, ако нейният партньор я целуне зад коляното или около пъпа. Кожата около пъпа е много чувствителна при тези жени. И жените, и мъжете реагират на масаж, който започва ниско под кръста и продължава нагоре по гърба. Има козирози, при които мишниците също са място за сексуално удоволствие.

Водолей

Всяка поза, при която се докосват прасците и глезените предизвиква желания у водолеите. Галете ги с дланта, с движение нагоре, вършете това нежно, без да се замислите. Предпочитана поза за водолея е право положение – жената си увива прасеца около коляното на мъжа и заключва глезена и стъпалото си около прасеца на водолея. Водолеят обича да бъде докосван, но с много нежни движения.

Риби

Рибите откликват на нежен масаж и прегръщане на стъпалата или смучене на всеки пръст. Ако триете пръстите на мъжа риба между вашите или леко ги хапете, ще направите рибата луда от удоволствие. Жената риба обича да масажира мъжа със стъпалото си.

Овен

Ключът към неговото сексуално поведение е импулсивността. Ако искате да доставите на един овен (мъж) сексуално удоволствие, трябва да използвате вашето въображение и не са необходими никакви бариери. Неговият темперамент иска удоволствие в опитването на шокиращото и забраненото. Предпочита доминиращата позиция и няма да се спре пред садизъм. Звуците го възбуждат допълнително.

Телец

Ерогенни зони са гърлото и вратът. Започнете с леки докосвания и милувки в основата на главата, като притискате шията. Преминете към целувки по шията и скоро ще докарате телеца до възбуда. Възможностите за случайно докосване от този вид за безкрайни. Докато връзвате примерно вратовръзката на мъжа телец, може да погалите шията му. Ще бъдете изненадани от бързата реакция. Страстни целувки, нежни любовни ухапвания по шията ще възбудят телеца. Но не забравяйте, че телецът обича нещата да се случват бавно и леко, така че владейте своите домогвания и не се опитвайте да насилвате момента.

Близнаци

Дланите и ръцете до раменете са особено чувствителни. Жените реагират на целуване на ръка, мъжете обичат да им смучат пръстите бавно, един по един. Прекарвайте пръстите си по дланта им. Случайното докосване на върховете н пръстите може да отправи тръпки на удоволствие в гръбнака им. Целуването на ръцете от вътрешната страна е специално третиране.

Рак

Един от най-големите двигатели и за мъжа, и за жените, родени под този знак, е дълбоката целувка, пълно използване на езика и зъбите. Известно е, че те могат да ви целуват до достигане на оргазъм. Най-чувствителната област от тялото са гърдите, затова и двата пола регират на орално или ръчно стимулиране на зърната. Един трик за жените, които правят любов с мъж рак: прекарайте ръката си леко по гърдите му като едва докосвате кожата. Ако продължите да го правите, той ще пощурее.

Лъв

Гърбът е особено чувствителен. Действайте нежно по линията на гръбнака, надолу и нагоре, лъвът ще бъде разнежен и ако сте в банята, може да ви покани във ваната…

Дева

При девата областта на коремчето е чувствителна към докосване с език, леко докосване с пръсти, малко целувки или даже с косата. Движенитето на ноктите на партньора хоризонтално от едната страна до другата ще събуди също еротитични чувства. Чувствени тръпки може да се получат и при докосване на стомаха с гъба, сапун или топла вода. Девата обича да усеща струята на водата, насочена в тази област. Когато сте в леглото, използвайте лек кръгов масаж около пъпа. Ще получите по-бърз резултат, отколкото се надявате.

Везни

Долната част на гърба и задните части са чувствителните области на везната. На обществени места танцувайки или даже разхождайки се заедно, сложете пръстите си в долната част на гърба, при по-интимно положение, сложете дланите си върху дупето и с кръгови движения се придвижвайте към гърба. Жената везна обича тази част да бъде разтривана, потупвана или даже игриво пляскана и се възбужда от такова внимание. Обича само такива любовни пози, в които участват задните части. И двата пола реагират на интервенции в тази област – удари с ръка, камшик или пръчица.

Скорпион

В леглото винаги гледа да получи повече , отколкото сте се спазарили предварително. Има много активно еротично въображение. За него няма бариери. Всяко кътче трябва да произведе максимално количество удоволствие. Неговата енергия е неизчерпаема, желанията му никога не пресъхват.

Стрелец

Чувствителни са бедрата от външната и вътрешната страна. За жените – и косата. Играйте си с нея, навивайте я, четкайте я, тя ще мърка като коте. И ако правите това достатъчно дълго, само това ще запали нейната дремеща страст. Неговата чувствителна зона пък е близо до генеталите – леко приближаване с език от коляното до интимната зона ще му достави удоволствие.

източник: sex-love-bg.com