Emmy Awards 2015 – Кой грабна отличие и кои бяха най-стилните визии!?

Животът на холивудските звезди е сладък и вълнуващ! Бляскави партита, милиони фотографи, които заснемат всяка една тяхна крачка на червения килим, престижни церемонии по награждаване за различни заслуги и купища дизайнерски дрехи! И като изредихме всички тези неща, няма как да пропуснем да кажем, че снощи се проведе едно от най-престижните награждавания в Холивуд, което се нарежда в завидната линия на Златния Глобус и Оскарите. Наградите Еми са мечтата на всеки актьор от малкия екран. Те се връчват за изключителни заслуги в телевизионното изкуство и мнозина ги смятат за най-престижното отличие, което актьор може да получи. Причината за това е фактът, че телевизионният образ и присъствие се изграждат много по-трудно отколкото филмовия.

Големите победители тази година бяха напълно заслужили статуетките. Сред тях се наредиха Ричърд Дженкинс (за ролята на Хенри Китридж в Olive Kitteridge) и Франсис МакДорманд ( за ролята на Олив Китридж в Olive Kitteridge) като най-добър актьор и актриса в главна роля. За най-добър комедиен актьор бе избран Джефрим Теймбър, а за най-добра комедийна актриса – Джулия Луис. В сферата на драмата пък се отличиха Джон Хам с ролята си в Man Men и Виола Дейвис за своята в How To Get Away With Murder.

Безспорно заслужили отличията си, победителите изнесоха вдъхновяващи благодарствени речи по време на церемонията. Нашето внимание обаче бе привлечено и от нещо друго. Като истински модни любители бързо успяхме да определим кой грабва отличието за най-стилна визия! Събитието бе истински манифест на дизайнерски произведения на изкуството! И тъй като сме в разгара на модния месец, нямаше как да пропуснем невероятните тоалети, с които толкова много звезди успяха приятно да ни изненадат. Днес подбрахме своите любими превъплъщения за червения килим на 67-те награди Еми. Коя звезда дама ви допада най-много?


Автор: Преслава Цачева