eMODNO резюме: Поглед през рамо

Забравете за снимките лице-в-лице и започнете а упражнявате погледа през рамо, защото по всичко личи, че това е най-горещата тенденция в Холивуд. И нищо чудно, че дори дизайнерите я подкрепят! Сега няма значение как изглежда роклята за червения килим отпред, стига гърба да бъде впечатляващ и грабващ вниманието. Именно затова днес подбрахме за вас любимите си звездни визии, които включват елегантни модели с акцент отзад. А на вас чия ви допада най-много?

eMODNO резюме

Обожаваме чаровната усмивка на Марго Роби, както и модните й решения за всякакви специални събития. Черната рокля с отворен гръб и дълги презрамки тип „шал” красиво подчертава фигурата й. За да запази акцента върху задната част на дизайна от Valentino, Роби вдига косата си на висока опашка и нежно поглежда през рамо.

Кейт Хъдсън безспорно бе една от най-стилните дами по време на церемонията по раздаването на наградите Оскар. Винаги се впечатляваме от естественото й излъчване и модни решения и този път не прави изключение. Мис Хъдсън бе избрала прекрасна сребриста рокля с плисирана долна част от Maria Lucia Hohan като най-впечатляващата част бе гърба на модела. Две тънки презрамки стигат почти до основата на талията и захващат изрязаното бюстие, красиво подчертавайки извивките.

За пореден път Оливия Уайлд намира своето място в нашето eMODNO резюме със стилните одежди, които избира. Поводът е партито на Vanity Fair по случай раздаването на наградите Оскар, а актрисата се спира на елегантна червена рокля от Prabal Gurgung, която грабва вниманието със силно изрязания си гръб. Два дълги воала завършват презрамките, завързани на елегантна панделка зад врата и нежно падат почти до земята. За да подчертае задната част на роклята си, Оливия прибира косата си в нежна плитка тип „корона”

eMODNO резюме

Отново на партито на Vanity Fair по случай Оскарите, още една дама се отличава с невероятния си стил. Това е Лили Олдридж със своята дръзка черна рокля от Haute Couture колекцията на Alexandre Vauthier. Харесваме асиметричната кройка на плисираната долна част и преплитащите се презрамки на гърба, които нежно подчертават раменете.

Ема Робъртс ни впечатлява с една много нежна и женствена визия с рокля от котюр колекцията на Yanina. Деликатните ръкави подчертават раменете и отварят гърба като завършват с елегантна черна панделка около талията. Ема също избира прическа с вдигната коса и добавя диамантени бижута от Martin Katz.

Да, не е рокля, но не можем да пропуснем да отбележим колко невероятно стилно изглежда Джиджи Хадид в този гащеризон! Поводът е партито на Sports Illustrated в Ню Йорк, а Хадид избира този подчертаващ тялото модел с интересни преплитащи се детайли на гърба. Визията си съчетава с токчета от Kurt Geiger и интересен опушен грим в червени нюанси.

eMODNO резюме