eMODNO да имам: Есенен флорален мотив

Това, че лятото е зад гърба ни, а есента стремително се приближава, не означава че трябва да се откажем от нашия любим флорален мотив. Знаем, че и на вас дрехите с красиви и свежи цветя също ви допадат и не ви се иска да се разделяте с тях чак до другото лято.

Топ дизайнерите твърдо отказаха да се лишат от любимия си тренд и побързаха да посадят цветна градина и сред есенно-зимните си колекции. Седмиците на модата в Ню Йорк, Лондон и Милано пък ни доказват, че флоралният мотив безспорно е добра инвестиция, защото ще бъде на мода и през пролет-лято 2015г.

Не позволявайте мрачното време да повлияе и на вашето настроение! Вместо това карайте себе си и околните да се усмихват като носите красив цветен букет, който контрастира на тъмните есенни цветове. С подобен принт няма как да останете незабелязани сред тълпата.

Ние ви даваме няколко идеи за дрехи с нежен есенен флорален мотив на достъпни цени. Избраните от нас артикули са идеални за хладните утрини, лесни са за комбиниране с останалите съкровища във вашия гардероб и са идеални, както за дълги разходки, така и за офиса.

Онлайн магазините, от които черпим вдъхновение са www.fashionsupreme.co.uk , www.shopping-terapia.com, www.ninoconti.com, www.kralicamoda.bg.Автор: Преслава Цачева