eMODNO да прочетеш: цветя за 8 март според скандинавската астрология (2)

Вече ви представихме първата част от скандинавския зодиак, според който рождената дата отговаря на определено цвете. Научете какво цвете са любимите ви жени и какъв е характера им. 8-ми март е добър повод за букет, който характеризира самата дама, заслужила вниманието ви.

ЛАЛЕ –обяснение в любов /21.06-31.06/


Интелигентно, критично, емоционално, със сложни мисли и чувства. Чар, сърдечност и щедрост ги отличават. Интуитивни, стремящи се към финансова сигурност, като успешно прилагат най-добрите си качества, за да я постигнат. В любовта харесват драматизма и изненадите – ако отсъстват, ще направят необходимото, за да ги създадат.

ВОДНА ЛИЛИЯ – съвършенство /1.07-10.07/


Интересно съчетание на идеалистичност и материалистичност. Искреност, състрадателност, способност да се създават трайни приятелства, без да натрапват доброто си отношение. Артистичност и практичност, със заложби за творческа дейност.

ТЕМЕНУЖКА – скромност /11.07-20.07/


Великодушни, благоразположени, почтени и щедри. Преследват идеалите си, дори това да им носи разочарование. Запазват смелостта и вярата си, като амбициозно вървят напред. Дори когато са в сянка, те привличат вниманието. Спокойствието и уравновесеността им са предпоставка за добро разбирателство с тях.

ШИПКА –поетичност /21.07-31.07/


Реалистичност, добросърдечност и амбициозност. Чудесно съчетание на красота и полезност. Добри стратези и тактици – животът е игра, при това за удоволствие, което не пречи да се играе напълно сериозно. Обичат приятелите и социалния живот. Привлечени са от интересните и ексцентричните хора.

СЛЪНЧОГЛЕД – жизнерадост /1.08-10.08/


Темпераментност, откритост, галантност. Дисциплинирани, издържливи, устремени към успеха. С потребност от признание и възхищение, за да разкрият възможностите и способностите си. Разчитат първо на себе си и упорито преследват целите си. Нервни, уязвими, но рядко избухливи, дори в сложни житейски ситуации.

РОЗА –любов, мълчание, изневяра /11.08-20.08/


Привлекателни, лъчезарни, осъзнаващи достойнствата и слабостите си. Решителни и прями – успешно се налагат, ако изберат професия, свързана с обществени изяви. Ведри и забавни, понякога суетни, с високи цели и амбиции, но търпящи и разочарования, когато не ги достигат. Потребност от истински и искрени чувства, макар че вниманието и ласкателствата са приятни и се приемат като задължителен израз на добро възпитание.

ГАРДЕНИЯ – аскетизъм /21.08-31.08/


Емоционални, чувствителни, с емпатични способности – така усещат и реагират на атмосферата около тях, че загубват себе си. Благородни, жизнени, търсещи ред и съвършенство. Доверчиви, откровени до липса на дипломатичност, твърде взискателни към околните. Амбициозни, горди, страстни – чувствата и волята доминират над разума.

КАРАМФИЛ –любов, печал, презрение, добродетел /1.09-10.09/


Добри, отговорни хора.Трудът приемат за естествен и не се отегчават, когато трябва да работят. Това съвсем не значи, че не обичат удоволствията – напротив, и там са “във вихъра на танца”. Създават трайни и много близки отношения с приятели и са готови да направят всичко за тях при необходимост. Във взаимоотношенията си се придържат към постоянство, с чувство за дълг, не оставят нещата недовършени или недоизяснени.

ЗДРАВЕЦ – веселост /11.09-20.09/


Отворени, решителни и напористи, амбициозни и действени. Пробивни, работоспособни и мъдри. Лесно могат да влязат в сблъсък и също така лесно да простят. Удоволствие е да се работи с тях, като спокойно може да се разчита на чувството им за дълг и отговорност.

БЯЛ ИМЕЛ –изисканост /21.09-30.09/


Емоционални, с усет към красивото и към изкуството, енергични, с добър интелект и силен магнетизъм. Изпълнени с ентусиазъм и идеи, нетърпящи еднообразието и монотонността, готови и сами да си създадат въображаеми емоции. Пътуванията и динамизмът ги вдъхновяват.

КАМЕЛИЯ –артистичност /1.10-10.10/


Готови за действия тук и сега. Оптимисти, способни да заредят с енергията си околните. Обичат независимостта си и собствения душевен конфорт. Разумни, грижещи се за сигурността и спокойствието си, без да се лишават от интензивен емоционален живот. Контактност, представителност, добронамереност, съчетани с търпение и упоритост, им осигуряват успехи във всички житейски области.

ЛЮЛЯК – първи вълнения в любовта /11.10-20.10/


Умни, уравновесени, решителни хора. С приятен, либерален характер. Енергични, със състезателен дух и творческо въображение. Добри водачи, с проникновени психологични способности. Човек може да им се довери и да очаква честно и справедливо отношение.

ФРЕЗИЯ – безсрашие, настойчивост /21.10-30.10/


Много чувствителни – обичат да се потапят в чувствата си, особено ако са позитивни. Но и отрицателните емоции в някои моменти изживяват пълноценно, с което просто правят проверка на жизнеността си. Успяват да се справят с всякакви емоционални проблеми, защото това се явява житейска философия – усещат се живи само когато чувствата им са силно провокирани. Контактни и отворени, добронамерени и убедени, че у всеки има поне зрънце добро.

ОРХИДЕЯ –загадъчност и мистика /1.11-10.11/


Прямост, всеотдайност, честност и амбициозност. Стъпка по стъпка, решително се преследват поставените цели и може да се достигне до най-високи върхове. Загадъчност, чувствителност, емоционалност доминират в същността й. Във взаимоотношенията могат да бъдат и резки, но след това у тях се задейства чувство на вина и те бързат да поправят грешката, като дават много от себе си.

БОЖУР – срамежливост /11.11-20.11/


Магнетични, дръзки, справедливи, но импулсивни. С неспокоен, революционен дух, избягващ рутината и скуката. Изпълнени с идеи, твърде често конструктивни, като са в състояние и да ги претворят в действителност. Чувствата означават нещо твърде важно за тях и те са склонни да им подчинят живота си. Любовта може да стане еквивалент на ревността, ако не насочат емоционалния си заряд в друга посока.

ГЛАДИОЛА – трудолюбие /21.11-30.11/


Практичност, работливост, упоритост са техни характерни качества. Съчетават се интересно с вкус към мистериозното, свръхестественото, тайнственото. Пристрастни, артистични и мъдри, в състояние да се справят успешно с ударите на съдбата и да понесат и успехи и неуспехи, без да загубят ярката си индивидуалност. Емоционалният им живот може да е твърде объркан и за другите и за тях самите.

ГЛУХАРЧЕ – топлота /1.12-10.12/


Сериозни хора, отговорни, правещи си труда да премислят постъпките си. Това не значи, че са застраховани от грешки.Чувствителността при тях почива на инстинктивност. По правило са интелигентни, но подчиняват това си качество на обстоятелствата вън от тях. Уравновесени и рационални, ако вярно се прецени тяхната готовност да се раздават, определено може да се разчита, че ще се придържат към поети ангажименти и отговорности.

ЛОТОС – божествено откровение /11.12-20.12/


Общителни, лоялни, аналитични и ученолюбиви. Приспособими към всякаква обстановка, при това умеят да се възползват от ситуацията. Умението им да се подчинят, когато е необходимо е гаранция за сравнително спокоен живот. Дори когато се случи да се разделят или загубят нещо много близко, са в състояние да се изправят и да продължат напред.

ЕДЕЛВАЙС – неземна любов /21.12-31.12/


Оптимизмът и реализмът много добре се преплитат у тях. Бързият ум и интуитивността им осигуряват успех в живота, като те умеят да се възползват дори от собствените си слабости. Твърде независими, докато не пламне горещата им кръв и те не се окажат изцяло под властта на собствената си страстна натура.

Вижте първа част от скандинавския зодиак!

Използвани са материали на superpodaraci.mymall.bg