eMODNO резюме от фестивала в Кан

Модното ни резюме тази седмица е изцяло подчинено на визиите, с които знаменитостите блеснаха на червения килим, през първите дни на фестивала в Кан тази година.

Известното кино събитие започна, а ние за пореден път с интерес ще проследим най-атрактивните тоалети и модни марки, които са избрали звездните дами за голямото мероприятие. Разгледайте едни от първите аутфити, които привлякоха вниманието на различни събития и премиери и ни споделете, кой от тях ви допада най-много.

Зои Салдана е подчертала своя чар с елегантна бяла рокля на Victoria Beckam. Elie Saab е модния избор на Джейн Фонда, която изглежда чудесно с рокля в бордо, цялата декорирана с мъниста.

Блейк Лайвли както винаги е една от най-атрактивните дами на червения килим. Един от аутфитите, с които тя ни впечатли бе шикозна бяла рокля от котюр колекцията на Шанел. Никол Кидман демонстрира царствена осанка с уникално красива синя рокля, с фини детайли от Armani Privé.

Абсолютна класа и стил струят от излъчването на Кейт Бланшет, която носи чувствено дизайнерско творение от дантела на марката Валентино. Много атрактивен е модният насамбъл на Джулиан Мур. Тя се е спряла на визия с кожени акценти от френската модна къща Louis Vuitton.