eMODNO резюме: Седмица на висшата мода в Париж

Модните ценители се насладиха на много интересни колекции по време на Седмицата на висшата мода в Париж. Вече ви показахме предложенията на Versace и Christian Dior. Днес обаче няма да фокусираме внимание върху котешката пътека, а ще насочим поглед към звездния стайлинг. Разгледайте визиите на знаменитостите, които посетиха дефилетата на модните брандове и дайте своя глас за фаворитката си!

Джесика Алба и Леа Мишел бяха гости на ревюто на Versace, което се проведе в хотел “Риц”. Джес е заложила на рокаджийски имидж с кожена рокля и секси обувки, дело на Донатела. Прекрасната Леа също е облечена от главата до петите с творения на Versace, но нейният аутфит е по-колоритен.

Даян Крюгер и Мила Йовович наблюдаваха котюр колекцията на френската марка Chanel. И двете са заложили на очарователен стайлинг. Немската актриса е със синя разкроена рокля от пролетната колекция висша мода на бранда, съчетана с барета, метален клъч и пантофи с капси. Мила е с аутфит в телесни нюанси и ярки аксесоари в червено-коралова гама.

Французойката Марион Котилард беше гост на дефилето на Christian Dior, на което белгиецът Раф Симонс представи първата си колекция, като главен дизайнер на бранда. Тя беше заложила на рокля с флорални мотиви, сандали Dior и чанта Miss Dior. Актрисата Клеменс Поези уважи ревюто на Valentino с прекрасна червена рокля, черен клъч и тъмни обувки.

Автор: Делица Цонева

[polldaddy poll=6370097]