eMODNO резюме: Седмица на висшата мода в Париж

Този път модното ни резюме ще бъде посветено на интересните визии на няколко знаменитости, които бяха специални гости на Седмицата на висшата мода във френската столица. Безспорно всички те са модни икони, но коя от тях е най-стилна, очакваме да разберем от коментарите ви…

Нина Добрев, Кристен Стюарт и Мирослава Дума бяха сред звездите поканени на ревюто на Chanel.

Актрисата с български корени се спря на стилен тъмносин костюм и страхотна металическа чанта – модел “Chanel Boy”. Кристен е заложила на визия с къс топ и прозрачен панталон в бяло. Мирослава Дума както винаги, е изключително оригинална. Визията й включва синя риза, дънки слим и колоритна наметка.

Певицата Пинк излъчва изисканост с приказна рокля в черно и сребристо на дефилето на Armani Prive.

Останалите четири красавици видяхме на дефилето на друг моден гигант – Dior. Ема Уотсън е с прекрасна ефирна рокля от пролетната котюр колекция на марката и стилни бели обувки. Марион Котияр се е спряла на класиката – черна рокля с деликатен златист детайл.

Царицата на принтовете – Оливия Палермо, не е изневерила на себе си. Тя е избрала разчупен аутфит в черно-бяло с ефектни акценти. Руската дизайнерка Уляна Сергеенко е заложила на флорална рокля, телесни обувки и супер атрактивна шапка.