eMODNO резюме

Въпреки целия шум около ‘Met Gala’ звездите имаха сили и за достигане на нови модни върхове. Тази седмица за пореден път ще се насладим на доза стилни попадения!

За да започнем класацията си подобаващо, трябва да обърнем внимание на най- значимото модно събитие за седмицата, а именно ‘Met Gala’. Всички бяха повече от бляскави, но най- впечатляваща беше Сара Джесика Паркър. Дали заради марката на роклята- ‘Alexander McQueen’, или заради внимателно подбраните аксесоари актрисата събра всички погледи и остави модните критици безмълвни.

Кейт Хъдсън сподели, че въобще не харесва извивките си на бременна, но облечена в слънчева ‘Versace’ рокля, ни убеди, че ние сме на обратното мнение- определено изглежда страхотно! Дискретните бижута и небрежна прическа допълваха прекрасно визията и.

Джей Ло винаги знае какво е модерно. Този път доказа думите ни със секси черен елек и шалвари на ‘Elie Saab’. Буйната и коса и екстравагантни бижута бяха в унисон със същевременно бунтарската и екстравагантна визия.

Деми Мур умее да съчетава дрехите си, така че да не бъде скучна, а напротив- интересна и eMODNА. Широка черна жилетка на ‘Elise Overland’ + бял топ на ‘Kimberly Ovitz’ + коралов панталон на ‘H&M’+ черни сандали на ‘Tabitha Simmons’+ ‘Cartier’ бижута= победоносна визия за Деми Мур!

Дженифър Анистън избяха от светлините на прожекторите за известно време, а сега се появи в пълния си блясък. Добра тактика! Чаровната актриса беше облечена в яркооранжева рокля на ‘Vivienne Westwood’ и нежни сандали на ‘Christian Louboutin’. Въпреки семплите си грим и прическа, Дженифър блесна благодарение на изкусителния си тоалет.

Автор: Камелия Маринова

[polldaddy poll=5024985]