eMODNO резюме

Тази седмица модната ни класация включва стилни и интересни като стилистика визии. Разгледайте избора на знаменитостите и дайте своя вот в анкетата ни за тази дама, която е най-добре облечена според вас!

За модно събитие Леа Мишел заложи на секси аутфит от Calvin Klein, изцяло издържан в светла тоналност, съчетан със сандали Brian Atwood. Този път Майли Сайръс реши да зареже скандалния имидж за сметка на ефектна и стилна рокля. Тя подбра интересен модел от блестяща материя в нефритено от Marc Jacobs.

На парти, организирано от Vogue, Камила Бел се открои със свежа рокля в ярко зелено, син клъч и металически обувки, които кореспондираха с гривните й. Даян Крюгер знае как да подчертае елегантната си осанка. За същото събитие тя избра красива рокля в графичен стил на Cushnie et Ochs, допълнена от цветни аксесоари в пастелна гама.

За същото събитие, на което присъстваха Камила и Даян, Виктория Бекъм избра моден ансамбъл в черно от собствената й линия. За премиерата на филма “Thor: The Dark World” в Париж, Натали Портман блесна с чувствено творение с флорална бродерия от Christian Dior.

Автор: Делица Цонева

[polldaddy poll=7506600]