eMODNO резюме

Модното ни резюме тази седмица е абсолютно съчетание от шик, изтънченост и класа. В нашата класация участват няколко красиви дами, всепризнати за модни икони. Разгледайте страхотните им аутфити и гласувайте за фаворитката си в анкетата ни!

На светско събитие в Museum of Modern Art Джесика Бийл демонстрира елегантно присъствие с бял тоалет и клъч от Chanel, ефектни металически Лубутенки и прекрасно златно колие за акцент. Гиунет Полтроу е очарователна с коктейлна рокля Prada в графичен стил, допълнена от черни аксесоари на марката.

Семпла бяла рокля от Max Mara и черен клъч е модният избор на Дженифър Гарнър. Тя доказва, че “простото” и “непретенциозно” излъчване понякога е повече от достатъчно. Виктория Бекъм също се е спряла на изчистена черна рокля до земята и луксозни бижута за годишните награди “Жена на годината” на Harper’s Bazaar. Моделът е част от собствената й модна колекция.

За LACMA Art + Film Gala Кейт Бекинсейл се спря на прекрасно творение на Gucci в син нюанс, допълнено от клъч на Jimmy Choo. За същото събите Роузи Хънтингтън избра ефирна черна рокля с дълбоко деколте и интересна металическа щампа в лилаво-златни оттенъци. Моделът е от пролетната колекция на Gucci.

Автор: Делица Цонева

[polldaddy poll=7545780]