eMODNO резюме

Тази седмица в модното ни резюме участват знаменитости, които заложиха на по-артистични облекла за различни светски прояви. Коя звезда се е справила най-добре със стайлинга си?

На премиерата на “The Lego Movie” Елизабет Банкс се появи с разкошен гащеризон в графичен стил на Osman и обувки Jimmy Choo. Харесва ни кореспондирането на цикламеното червило с колана. Камила Бел е много атрактивна с моден сет от Диор за премиерата на кинолентата “Caveman”.

Джесика Алба обича да внася младежка нотка във визията си. Този път тя е заложила на кожена пола тип молив, блуза с щампа на тигър от Kenzo и клъч в тъмно зелено от Valentino.

За премиера на филма “Vampire Academy” Олга Куриленко избра нежно творение в лайм на Диор. За amfAR Коко Роша заложи на супер ефектна рокля в color-block стил от котюр линията на Готие.

На 49-тото издание на наградите Golden Camera, Гуинет Полтроу блесна с чувствена дълга рокля на Prada. Моделът от металическа материя във винен нюанс придава романтично звучене на визията й.