eMODNO резюме

В последната седмица на месец май звездите са напълно готови за лятото с доза модни предложения. Ярки цветове, свежи идеи, класически елементи и летни тенденции- нека да разгледаме най- интересните аутфити за изминалата седмица.

Оливия Палермо винаги е ексцентрична и идейна. Тя успява да направи стилни дори най- немислимите комбинации. Този път красавицата съчета раирана в червено и карамелено блуза с флорална дълга пола в бяло и зелено. Четейки, вероятно мислите, че Оливия изглежда повече от кичозно, но погледнете снимката и ще се убедите, че тя просто умее да бъде нестандартно стилна. Пантофките и голямата кафява чанта перфектно допълват странната, но успешна комбинация.

Дита, Дита, Дита… Отново стилна и грабваща окото! Решена цялата в яркочервено, Дита изглеждаше все така бляскава, разхождайки се през деня. Зебровият принт върху червените й обувки ‘разчупи’ стереотипа и превърна визията й в тотално попадение!

Луси Лиу заложи на класическа визия на премиерата на анимацията ‘Кунг-фу панда’ в малка черна рокля на ‘Antonio Berardi’ с бял ревер. Обувките й ‘Casadei’ бяха супер стилни, както и самият тоалет.

Хайди Клум успя да внесе блясък в нашата малка класация с лъскавата си мини рокля с леопардов принт на ‘Vivienne Westwood’. Тя е майка на четири деца, но успя да привлече всички погледи с перфектната си фигура и безкрайно дълги крака, които бяха допълнително удължени от високите ‘Christian Louboutin’.

Фърги блесна с лимоненожълтата си рокля на ‘BCBG Max Azria’, комбинирана с искрящосиня малка чантичка на ‘Judith Leiber’. Нестандартното съчетание, допълнено от ефектни бижута на ‘Harry Winston’, затвърди мястото на Фърги в модните класации.

[polldaddy poll=5088914]

Автор: Камелия Маринова