eMODNO резюме

За днешното eMODNO резюме, решихме да ви представим някои от най-добрите визии на звездите от модните седмици в Лондон и Милано.

По време на седмиците на модата, холивудските звезди винаги остават настрана пред безбройните стрийт блогъри, които отвличат цялото внимание на фотографите. И въпреки това, светските личности, които посещават ревютата, са признати модни икони със стил, достоен за възхищение от всички ни. Именно поради тази причина не се учудваме на семплите ансамбли от дрехи, които избират да носят по време на модните ревюта. Те показват премерен стил, които не се нуждае от ярки цветове или причудливи форми за да се отличи.

Както скоро споделихме с вас, Ейми Адамс е новото лице на Max Mara. За ревюто на марката стилната актриса бе избрала семпъл тоалет в кралско синьо, който отлично се допълваше с ярко червените й устни и обеци от розово злато. Гледайки женствения и премерен стил на Ейми, лесно можем да се досетим защо Max Mara избира именно нея.

Бела Торн се появи в модните среди точно толкова светкавично, колкото и се превърна в модна икона. Малко хора знаят каквото и да било за нея – от къде е тръгнала, с какво се занимава, как е станала толкова известна. Но фактите са си факти – Бела гледа почти всяко едно шоу от първите редове, а тоалетите й най-редовно се появяват из кориците на модните списанията.

Оливия Палермо безспорно е едно от най-известните лица в света на стила и красотата. По време на седмиците на модата, нейната програма е по-натоварена от тази на всеки друг. Оливия не изневерява на своя отличен стил и безпогрешен усет за мода, а изборът й е костюм от пола и сако в интересен цветен мотив. Ниските обувки са мъдър избор, като се вземе в предвид фактът, че за да присъства на всички ревюта, на които е поканена, Оливия буквално ще трябва да подтичва през Милано.

Винаги стилна по свой си начин, Кейт Мос не изневерява на себе си и сега. Изключително семплия ансамбъл, който избира за ревюто на Gucci в Милано, за пореден път ни показват защо Кейт е една от най-влиятелните жени в света на модата. Палто със змийски принт, върху семпла черна рокля и удобни сандали за първия ред на шоуто.

Дакота Фанинг е отраснала в светлината на прожекторите. Филмовата й кариера започва с главозамайващ успех, а съвсем от скоро името й се спряга като модна икона. Винаги премерена в своя семпъл стил, Дакота не се натрапва на очи, но едновременно с това прави силно впечатление. Невероятно стилния тоалет, който е избрала за модното ревю на Rodarte, доказва всичко това.

2014 определено е годината на Иванка Тръмп. Бизнес дамата пусна собствена колекция обувки и забърка името си в още много модни проекти, които нямаме търпение да видим. Седмиците на модата са натоварени за Иванка, която лети между Ню Йорк, Лондон и Милано, за да присъства на ревютата на любимите си дизайнери и за да ни показва безупречния си стил.

Вече е прието, че Зоуи Салдана е една от най-стилните дами в Холивуд за 2014 година. Ние се възхищаваме на семплия тоалет, който актрисата е избрала за ревюто на Hugo Boss – дълга черна свободна рокля, стилни сандали и клъч. С този минималистичен тоалет Зоуи доказва, че истинската модна икона не се нуждае от тонове дрехи, а от една, но правилната.

Тази съвсем нетипична за стила на красивата Никол Шерцингер комбинация нямаше как да не ни направи силно спечатление. Стилният избор на певицата много ни хареса и тайнично си пожелахме и ние да се сдобием с тази страхотна рокля в запомнящ се принт на пеперуди. Никол бе избрала да я съчетае с ботуши високо над коляното, които ще бъдат един от модните хитове тази зима.

Автор: Преслава Цачева