eMODNO резюме

Днес, в нашето eMODNO резюме, отново сме си поставили отговорната задача да ви покажем кои бяха най-стилните дами в Холивуд през изминалата седмица. Ще се радваме ако споделите с нас своето мнение!

Звездата на Шайлийн Уудли изгря светкавично бързо и за секунди я изстреля сред абсолютните любимци на Холивуд. В момента тя е една от най-търсените млади актриси и рекламно лице на някои от най-известните дизайнери и козметични къщи. Нетипичният и, но силно запомнящ се външен вид, е причината, която кара всички да се влюбят в нея. За наградите HFA, сладката Шайлийн е избрала дълга рокля обсипана със звезди. Доста подходящо, бихме казали!

Не виждаме често Рийз Уидърспуун на червения килим, но когато високата 1.60 актриса все пак се появи, винаги е безкрайно стилна. За раздаването на наградите HFA красавицата избра стилна рокля с миди дължина разделена на две – едната половина червена, а другата – черна. Бижутата, които Рийз бе подбрала, са изключително стилни – диамантени обеци от Harry Winston, които се подават иззад отметнатата й коса.

Ще се отнася до стила, Джулиан Мур е наша абсолютна любимка. Безупречният вкус на актрисата е причината модните критици да я обожават! По време на раздаването на наградите HFA, Джулиан се появява с красива бяла рокля по тялото с дължина малко над глезените и дълги ръкави. Актрисата е съчетала роклята с бижута Harry Winston, ярко червени устни и нокти в същия цвят.

За бляскаво събитие в Холивуд, сладката Сиена Милър се пови с красива бяла рокля с дълги обемни ръкави и нежен флорален мотив.  Актрисата бе съчетала тоалета си с червени високи обувки и златист клъч. Късата коса на Сиена бе пусната съвсем небрежно, а гримът й бе лек.

За коледно парти в Холивуд, детето чудо на филмовия свят – Дакота Фанинг, се появи в стилна черна мини рокля със интересен дизайн – свободен силует и леко наметало върху раменете. Актрисата бе решила да съчетае тоалета си със страшно актуалните в момента ботуши над коляното и сребрист клъч. За пореден път сме възхитени от Дакота!

Има много причини да завиждаме на Джена Дюван-Тейтъм. Първо – съпругът й, второ – тялото й, трето – невероятния й гардероб. О, нека не продължаваме! За пореден път красивата актриса ни грабва със стила си на червения килим. Тя прикова погледите с нежна бяла рокля по тялото с изрязано сребристо деколте от Reem Acra. Звездата е избрала да съчетае тоалета си единствено със семпли обеци. Ах, Джена…