eMODNO резюме

Дамите в нашето модно резюме присъстваха на интересни събития, състояли се в различни краища на света, но ние ги събрахме на едно място, за да оцените най-добрата звездна визия. Гласувайте в анкетата ни за модна икона на седмицата!

Камила Бел се открои на мероприятие на Samsung с красива рокля Jason Wu, изпъстрена с флорални мотиви и допълнена от шикозни обувки Jimmy Choo. Ники Рийд подкрепи инициатива на фондация бореща се срещу рака на гърдата. Тя заложи на свежа визия, избирайки розова рокля, кожено яке и сандали с тънки каишки.

Джесика Бийл и Кейт Бекинсейл сияеха в пълния си блясък на премиерата на лентата „Total Recall” в Берлин. Джесика беше заложила на разкошно творение на Elie Saab, а Кейт изглеждаше изключително женствено с нежна рокля в телесни нюанси, дело на Naeem Khan.

Както вече писахме миналата седмица Миранда Кер дефилира с облекла от новите предложения на мултибрандовия магазин David Jones. Тук виждаме австралийската манекенка с нежна рокля на цветя от Lisa Ho. Хaйди Клум се появи на събитие в Ню Йорк с дръзка визия, избирайки рокля на Michael Kors с леопардов принт.

Автор: Делица Цонева

[polldaddy poll=6470805]