eMODNO резюме

Изминалите дни бяха белязани от много свежи и интересни стайлингови попадения. Звездните дами ни демонстрираха страхотна визия. Нямаме търпение да разберем, коя знаменитост заслужава титлата модна икона на седмицата… Гласувайте в анкетата ни!

Както винаги Даян Крюгер показа изтънчен стил на премиерата на “The Host” в Ел Ей. Тя заложи на страхотна черна рокля на Thakoon и ефектни сандали на Jimmy Choo. Ванеса Хъджънс сияеше като слънце с бляскава жълта рокля на Alice + Olivia за “Вечерното шоу на Джей Лено”.

За премиерата на “Game of Thrones” в Лос Анджелис, Емили Кларк подбра красива синя рокля на Victoria Beckham, бижута Jacob & Co. и тъмен клъч от Christian Louboutin.

На юбилейното ревю на модна къща „Агресия” ни направи впечатление визията на Елена Манолкова – собственик на дизайнерска марка”REGINA”. Тя беше избрала колоритна дълга рокля с принт, изобразяващ  картината на Ботичели „Раждането на Венера”. Пищни бижута и златен клъч допълваха визията й.

Харесахме романтичното излъчване на Джесика Паре на премиерата на “Mad Men”. Тя избра разкошно флорално творение на Prabal Gurung, съчетано с обувки на Casadei. Тази седмица Кейт Ъптаун се открои със свежа визия за светско мероприятие, залагайки на красива рокля Zac Posen в кобалтово синьо.

Автор: Делица Цонева

[polldaddy poll=6982964]