eMODNO резюме – The Dior Edition

Днес за пореден път сме готови с нашето eMODNO резюме, в което ще ви представим някои от любимите си модни моменти от седмицата на модата в Париж! Спираме се обаче на едно единствено ревю – това а Dior, защото тази година то безспорно се отличи от всички останали. За това помогна не само зрелищния подиум в Лувъра, но и невероятната колекция, както и изумителните тоалети, които видяхме облечени от любимите си модни икони! Ето ги и тях!

Когато става въпрос за Dior, присъствието на Рияна е повече от задължително! И тази година звездата прикова погледите върху себе си, облечена в красива и елегантна пелерина, тип палто  в бледо розово и с яка от естествена кожа. Певицата, която е и рекламно лице на модната къща, бе добавила високи латексови ботуши, които бяха перфектния контраст на нежната визия, и бе вдигнала косата си в елегантна прическа.

Елизабет Олсън е сред другите холивудски любимки на модната къща! За ревюто, Елизабет се появи с красив и елегантен черен костюм от класически панталон и интересно сако с обемна, обърната яка. Много семпла и класическа визия, която Олсън допълва единствено с черни токчета, клъч и небрежна прическа.

По време на седмицата на модата е на практика невъзможно да не видите Каролин Иса, която забързано преминава от ревю към ревю и сякаш магически сменя тоалетите си. За шоуто на Dior, Каролин се появи с поредния интересен тоалет, който се състои от обемно бяло палто, под което се подава черен панталон, цветен пуловер и елегантни светло сини боти с интересен ток. Шантавите очила са задължителни!

С много по-различна от всички останали, но също толкова невероятна визия, се появи и Мирослава Дюма! Абсолютната любимка на почти всички в модния свят се спря на комфортна спортно-елегантна визия, което е съвсем нормално след цял един моден месец, прекаран неотлъчно на високите обувки. Мирослава избра бойфренд дънки и бели кецове, към които добави правилната доза блясък с черна блуза от пайети. Очарователна е, не мислите ли?

Елена Пермитова бе още една от любимките ни по време на седмиците на модата! Винаги стилна и очарователна, за нея ревюто на Dior не бе изключение! Елена се появи с интересен комплект от две части – пола и асиметричен топ с приковаващ вниманието черно-бял принт. Пермитова бе решила да допълни визията си единствено с високи боти над глезените.

София Санчез де Батак за пореден път ни демонстрира своята любов към модата и за ревюто на Dior видяхме още един тоалет, в който водещия мотив са ярките цветове. Погледнато обективно, тоалета на София, който се състои от дънки, пеплум топ и сако е доста семпъл. Именно сакото обаче е кайъгълния камък в случая, който приковава вниманието на всички. Красиво, пищно, асиметрично произведение на изкуството в жълто и черно е основния акцент на визията и кара де Батак толкова силно да изпъква.