eMODNO с Дженифър Лопес и Atelier Versace

Дженифър Лопес бе сред специалните гости на дефилето на Atelier Versace, което постави началото на Седмицата на висшата мода в Париж. Латино дивата блесна с изключително красив тоалет в бяло. Облеклото бе направено специално за нея в духа на новата колекция, за която вече писахме.

Това, което прави впечатление в атрактивния модел, е че той е съчетание между рокля и гащеризон. Моделът на Джей Ло представляваше изчистен корсет, преминаващ надолу към асиметрична пола, разкриваща един дълъг крачол, направен от материя с фини бляскави частици.

Декоративни колани в сребристо, разположени частично на таза придават интересен акцент. Те кореспондираха чудесно с дългите обеци, на които звездата бе заложила. Визията й се допълваше от високи сандали с перлен оттенък. Прибрана на опашка коса, завършваше стилното излъчване на Лопес.

Дженифър и Донатела не пропуснаха да си направят редица снимки, преди началото на модното шоу. Певицата сподели, че между нея и дизайнерите на марката има специална химия.

“Историята ни с Донатела е доста дълга. Версаче винаги е място, където мога да открия това, което ми трябва, защото хората там познават тялото ми. Техният дизайнер Луиджи знае всичко за мен. Между мен и всички дизайнери тук има специална химия”, казва тя.