eMODNO с Мира Добрева

Дългогодишният телевизионен журналист в БНТ и водещ на националните новини – Мира Добрева – се довери на дизайнерката Вяра Георгиева за своята екранна визия в предаването „Отблизо”.

Подчертаната, но не натрапчива елегантност на дрехите, е спечелила вниманието на Мира Добрева, известна като една от най-добре облечените и стилни жени в телевизионния ефир. През изминалия уикенд Мира беше облечена за първи път с тоалети на Вяра и посрещна зрителите на предаването „Отблизо” с дизайнерска визия от FEDE fashion studio.

Партньорството, което вече е факт, е резултат от спонтанно породеното взаимно харесване, припознаване и допълване. Мира Добрева и нейната колежка Стела Арищиева ще бъдат всяка събота и неделя на екран с тоалети от casual линията на FEDE fashion studio. Дизайнерката Вяра Георгиева отбелязва, че дрехите от тази всекидневна линия са: „за дамите, които търсят стил, нещо за работа, но много артистично, да бъде пипнато, дизайнерско, българско и качествено”.

Фото: © Иван Коловос за FEDE fashion studio

„Отблизо” стартира през септември 2011 г. като авторски проект на Мира Добрева и в края на годината тя спечели за втори път приза „Жена на годината” на списание „Грация” в раздел телевизионна журналистика. Този сезон предаването стартира с ново ефирно време, а именно събота и неделя от 11:00 до 12:00 часа. От самото начало на  предаването в него се говори за добрата новина като първа и на преден план се извеждат красивите и драматични обрати, които се развиват положително. Фактът, че именно Вяра Георгиева ще се грижи за гардероба на Мира Добрева и Стела Арищиева е напълно в унисон с концепцията на предаването да извежда на преден план добрите новини и да представя добрите лица. Младата българска дизайнерка е вече с утвърдено име в страната, с признание и сериозен опит на международната модна сцена.