eMODNO с Нели Рангелова и FEDE fashion studio

За своята акустичната вечер на 28 ноември в зала „България”, Нели Рангелова за пореден път повери визията си на дизайнерката Вяра Георгиева и FEDE fashion studio. Певицата блесна на сцената с четири артистични тоалета. Всеки от тях отразява различните настроения на жената и богатия емоционален свят на самата Нели Рангелова.

„Започнахме с по-нежната визия, преминахме през контраста с черното в по-агресивната, после през секси малката рокля и завършихме с дългата елегантна рокля, която подчертава тялото.” споделя дизайнерката Вяра Георгиева за тоалетите, с които облече Нели Рангелова и нейната музика.

Първата рокля комбинира акценти в актуалното люляково лилаво. Втората визия е по-авангардна, решена в черно с акценти в оптично бяло под формата на външни елементи – детайл, отличаващ дизайна на FEDE. Богатата асиметрична пола от тюл е съчетана с корсет, който силно подчертава талията.

Третият тоалет представлява малка стилна рокля, елегантно прибрана по тялото и секси, решена в бежаво и декорирана богато с черна дантела. Финалният тоалет бе дълга ефектна рокля, елегантно-величествена и с изящен силует в класическата цветова комбинация от червено и екрю. Във всеки от тоалетите като обединяващ елемент присъства вертикален черен метален цип.

„Нели обича да екпериментира, прегръща идеите ми и двете се допълваме. Тя персонализира всяка дреха, която облече и със своето силно присъствие придава специфична елегантност на тоалетите.” допълва дизайнерката за артистичния си тандем с Нели Рангелова.

Трите беквокалистки също бяха облечени от Вяра Георгиева със стилни черни рокли. Специални гости на концерта бяха Мария Илиева, Орлин Горанов и Георги Христов, които изпълниха в дует с Нели Рангелова песни от нейния репертоар. На сцената на Зала България заедно с ембематичната ни изпълнителка бяха и Красимир Гюлмезов Бенд и Камерен състав на Софийска филхармония.