Ermanno Scervino ни поднася приказен пейзаж от Тоскана

ermanopic1-1
Морска пяна, снежнобели коралови рифове, сняг от планински върхове и млечна прохлада. Ermanno Scervino е вдъхновен от красотите на Тоскана – Balze del Valdarno за неговата есенно-зимна кампания.

И тази колекция, както и другите, олицетворяват всички негови впечатления при пътуванията му. Умело украсеният бял цвят, който е любим на Scervino, завладява безапелационно духа на кампанията. Наблюдава се изобилие от бяла и игрива женственост.

Ermanno_Scervino-fall-2018-ad-campaign-the-impression-002
Творбите на дизайнера напомнят зестра на млада булка – луксозна бяла дантела, носеща усещането за безтегловност, бродирано фино бельо, шикозни плетива и феерични дълги поли. Дантелата е толкова изящна, че ви се иска да я скриете от горещото слънце, за да не се разтопи.

Изобилието от цветове и материи показва, че момичето расте, но не губи своята сладка спонтанност. Почувствайте своята сексуалност на всяка възраст – италианците знаят много за това.

scervino2

Коприна и дантела. Много дантела! Опитни флорентински производители на дантели ни обличат в рокли, които изглеждат като бели облаци. И това внимание към традицията, безупречното нарязване и изобилието от ръчно изработени дрехи правят тоалетите на Ermanno Scervino уникални.

ermano3
Резиденцията на дизайнера се намира във Флоренция – красив град, където тесните улици и площади са пропити с духа на миналото. И не е изненадващо, че дрехите на Ermanno Scervino са, както градски шик, така и лукс от великолепни ренесансови облекла. Модерният еклектизъм е кимване към модерността с уважение към традицията.

ermano4a
Изключителните ръце на Mikael Jansson запечатват Myrthe Bolt, Kirin Dejonckheere, Sara van der Hoek, Chunjie Liu и Barry Lomeka в удивителни снимки и фантастичен моден филм, разхождайки се по мистичен, нереален ландскейп.

787b2bd49b85be7a98cc5ba60310e7e5


Редактор: Марина Делева