Estee Lauder Pure Color Lip Potion – течен цвят за устни със силата на червило

Най-сетне цвят за устни, който прави всичко – НОВИЯТ Pure Color Envy Liquid Lip Potion, последната иновация при устните от Estée Lauder. Луксозна лека формула, която напоява устните със силно интензивен цвят на червило, гладкост на гланц и кадифен комфорт на балсам за неоспоримо страстни устни. Обогатени с подхранващи масла, устните се усещат луксозно меки, гладки и еластични.  НОВИЯТ Pure Color Envy Liquid Lip Potion – дълбочина, размер и очертаване – всичко с един удар.

ТЕЧЕН ЦВЯТ
Богатата на влага формула и сатенената текстура на Pure Color Envy Lip Potion се плъзга върху устните с един замах на брилянтен течен цвят за гладък скулптуриран завършек. Силата на богатия цвят придава на устните видимо по-плътен, по-обемен и закръглен вид. Благодарение на дълготрайността, която способства за поддържане на богат цвят, който издържа до 8 часа, устните остават меки през целия ден. Уникална формула, обогатена с вдъхновяващ аромат на червено френско грозде, мандарина и ябълков цвят, които добавят нотка на изтънченост.

СИЛЕН ЕФЕКТ
Advanced True Vision Technology на Estée Lauder съдържа ‘Concentrated Liquid’ структурен пигмент, който създава богат цвят, контур и обем. Уникален Time Release Encapsulated Moisture Complex с Хиалуронова киселина увеличава способността на устните да привличат, задържат и запечатват продължителната хидратация. Този комплекс съдържа също така и подхранващ коктейл от масла: от авокадо, жожоба и слънчоглед.

ПРЕЦИЗНО НАНАСЯНЕ
Нанасянето никога не е било така прецизно. Този нов апликатор с наклонен и извит връх е създаден, за да се плъзга без усилие – с експертна точност, за да подчертае и увеличи устните ви, оставяйки ги пълни, с равно покритие, само с едно нанасяне. Използвайте извития връх на апликатора, за да очертаете и създадете формата на вашите устни. За по-нацупен ефект обърнете апликатора и вземете повече Lip Potion от резервоара, за да нанасете допълнително цвят за онези не чак толкова невинни моменти.

ИЗКУСИТЕЛНА ОПАКОВКА
При Pure Color Envy Lip Potion емблематичният гладък издължен силует в синьо-златния подпис на марката включва триъгълен прозорец, който рамкира всеки цветови нюанс за улеснен избор.

НОВИЯТ Pure Color Envy Liquid Lip Potion е модерна колекция от шестнадесет изкусителни нюанса, които универсално пасват на всеки тен:

Nudes to Browns: Naked Ambition, Extreme Nude, Bitter Sweet
Corals to Reds:
Fierce Beauty, Cold Fire, Lethal Red, Strange Bloom
Pinks to Berries:
Not So Innocent, Pierced Petal, Wicked Sweet, Naughty Naïve, Quiet Riot
Mauves to Plums:
Vague Obsession, Fragile Ego, True Liar, Savage Garden

ПРОВОКАТИВНА КАМПАНИЯ
Модерно “It” момиче и социални медии, Kendall Jenner е звездата в новата кампания на Pure Color Liquid Envy Lip Potion. Облечена от главата до петите в шикозен моторджийски стил, в центъра на Ню Йорк нейните богато начервени, скулптурирани устни заемат централна роля, илюстрирайки нейното универсално обаяние и модерно секси излъчване.

Наличност: Pure Color Envy Liquid Lip Potion ще бъде наличен в магазините на Estée Lauder и на www.EsteeLauder.com в началото на юли 2015.

НОВ PURE COLOR ENVY LIP VOLUMIZER
За наистина превъзходни устни  НОВИЯТ Pure Color Envy Lip Volumizer създава по-пълни и по-здраво изглеждащи устни, докато оставя върху тях лек свеж цвят. С Hyla-Fill Complex, смес от хиалуронови сфери и хидратиращи агенти, които спомагат за овлажняването и изглаждането на устните за скулптуриран и изваян вид.  Pure Color Envy Lip Volumizer’s има супер успокояваща балсамова структура, която лесно се нанася и оставя стилно освежаващо усещане. Може да се носи самостоятелно или под червилото.

Наличност: Pure Color Envy Lip Volumizer ще бъде наличен в магазините на Estée Lauder и на www.EsteeLauder.com в началото на август 2015.