Невероятната колекция обувки на Eva Longoria

Американската звезда, активистка и икона на стила Ева Лонгория създаде линия обувки в сътрудничество с eobuwie. Обувките на високи токчета, сникърсите и сандалите – подписани с името на актрисата от „Отчаяни съпруги“- са перфектната добавка към летния ни гардероб.

Дизайните на моделите в тази колекция са вдъхновени от личния стил на звездата, като са съобразени и с натоварения ѝ график. Това прави колекцията подходяща както за официални събития, така и за ежедневието.

Ева Лонгория казва за колекцията си следното:

Вдъхновение за мен са силните и смели жени, осъзнаващи кое е наистина важно. Имам амбицията да бъда инспирация за всички жени по света, за да могат да откриват своята увереност в себе си, затова проектирайки тази колекция исках тя да бъде стилна и универсална, съпътстваща жените както в професионалния, така и в личния им живот.

Както вече разбрахте, жените, които ще носят нейните обувки са динамични и търсят баланс между професионалния и семейния си живот. Ако вие сте от хората, които ценят качеството, комфорта и вечния дизайн в обувките, то не се чудете повече и отиде на obuvki.bg, за да намерите своя модел.

Ето и нашите фаворити от колекцията:

Купи черни еспадрили

Купи цикламени сандали

Купи лилави чехли

Купи червени сандали

Купи черни сандали

Купи сребърни еспадрили

 

Купи бежови сникърси