FAITH IN FATIH с моден фурор на Balkan Fashion Week 2018

Фатих Осман, за когото ви разказахме преди време, представи модерната булка, която се омъжва в черно.

Black Bride_resort collection _FAIT IN FATIH (4)

Black Bride_resort collection _FAIT IN FATIH (1)
Българският бранд FAITH IN FATIH официално направи своята премиера в София по време на третото издание на Balkan Fashion Week. Пред отбраната публика в резиденция „Тера“ дизайнерът Фатих Осман представи своята ризорт колекция с модно дефиле, което без съмнение ще остане запомнено като най-интересното и най-провокиращото.

Resort collection_Faith In Fatih (1)
Шоуто бе разгърнато в няколко сюжетни линии. Първата концепция бе нещо като прет-а-порте, ушито в екстравагантни форми и ориентирано към младежката аудитория. Младият творец представи интересни модни закачки: панталони с ресни и „опашки“, присъстваше много райе, а материите бяха тюл, френска дантела, поплини и ефирна коприна.

Resort collection_Faith In Fatih (5)

Следвайки дизайнерското си вдъхновение, дизайнерът Фатих Осман тотално чупи рамките, създавайки дрехи, които ни карат да избягаме от предразсъдъците и чрез визията да заявим себе си.

Resort collection_Faith In Fatih (2)
Всяка дреха, създадена, за да провокира, е истински полет на фантазията – не всеки дизайнер има смелостта да я създаде такава, а не всеки от нас – да я облече. Затова FAITH IN FATIH е едно от имената, които не спират да вълнува.

Resort collection_Faith In Fatih (3)

След като изгледаха колекцията от първи ред, това споделиха и някои от чуждестранните гости на Balkan Fashion Week, сред които Туна Йълмаз – президент и основател на Fashion Film Festival Istanbul, Йолита Манолова – пpеподавател по стайлинг в един от най-известните модни университети в Милано и Джой Коументакоу – модна менторка и блогър.

Resort collection_Faith In Fatih (4)

Дизайнерът Фатих Осман подготвя изненадваща колекция и за малчуганите и вече работи по новата колекция на FAITH IN FATIH за сезон есен/зима 2019.

Моделите от всички колекции се предлагат в онлайн магазина на бранда –www.faithinfatih.com

Resort collection_Faith In Fatih (6)