Fall Trends: Елегантното сако като основен акцент!

Топлите дни, с които ни радва есента напоследък ни дават чудесен повод да извадим от гардероба любимите си сака и да създадем един страхотен и комфортен тоалет, който няма нужда от вълнено яке или топли ботуши. Сакото е дреха, която може да има хиляди лица! Всяка жена трябва да притежава в гардероба си поне един класическа модел, а от там нататък да добави и някой по-цветен и интересен!

Моделите и кройките сака са много разнообразни! Без значение дали ще се спрете на такова с втален силует или пък с права кройка, няма да сбъркате. Дори тази есен доста често виждаме сака с дължина под таза, които красиво подчертават и визуално издължава фигурата. Веднъж щом притежавате класически модел за по-делови поводи, не пропускайте да добавите към гардероба си и някой цветен дизайн или пък такъв с интересен принт. Днес черпим вдъхновението и от страхотните предложения на онлайн магазина www.fashionup.bg, който тази седмица предлага стилните си сака на изкушаващо намалени цени!

Подобна инвестиция безспорно е печеливша, особено като се вземе в предвид факта, че сакото влиза в употреба както на работното ви място, така и в ежедневния ви стил. Комбинациите му са много и лесни! Изглежда еднакво добре както с дънки и панталони, така и с поли и рокли. В случай, че не обичате цветните дрехи, може да де спрете на по-семпъл модел, който обаче има деликатен акцент или по-обран принт.

Днес подбрахме за вас своите любими предложения от подробния каталог на FashionUp, но вие може да разгледате всички модели точно ТУК!

Кликнете на снимката, за да разгледате и купите!

Автор: Преслава Цачева