Fall Trends Shopping: Актуалното бордо като основен акцент

Твърдо отказваме времето навън да повлияе на настроението ни! Вместо това слагаме широка усмивка на лицата си, защото живота е прекрасен и с това никой не може да спори, и обличаме тялото си в красиви и свежи цветове. Защото кой е казал, че през зимата не може да носим жълто, зелено или червено палто? Никой! А именно обратното – топ дизайнерите вдигат одобрителен палец и ни казват, че няма нищо лошо в това да се отличаваме, да изпъкваме и да отстояваме себе си. И точно това възнамеряваме да направим. Тази зима горещите червени нюанси отново ще бъдат страшно актуални! Без значение кой нюанс ще изберете – ярко червено към оранжево, винено или бордо – на улицата, сред едноцветната тълпа, безспорно ще се отличите.

Връхната дреха е задължителна в началото на есента. Тази година дъждовните и хладни дни ни изненадаха от по-рано, за това още от сега започваме да се оглеждаме за модерни якета и палта, които да ни бъдат верни във ветровитите сутрини и студени вечери. В случай, че действително се спрете на червена връхна дреха, тя лесно може да се превърне в основен акцент на визията ви, но в никакъв случай не се притеснявайте да я съчетавате и с други по-ярки цветове като синьо, жълто, зелено. Ако се колебаете за подобни комбинации, съветваме ви да започнете с малки стъпки – от аксесоарите – чанта, шапка или шал в интересен цвят, който да допълва червеното ви палто, ще бъдат чудесен и много забавен детайл. Любимите ни блогъри от целия свят дават чудесен пример за подобни стилни визии! Не пропускайте да почерпите вдъхновение от тях.

Днес подбрахме за вас своите любими предложения за актуалните връхни дрехи в червено от онлайн магазина www.boohoo.com.  Търсехме интересен дизайн и комфорт – две неща, които са задължителни за всяка любителка на модата през по-хладния сезон. Както сами ще видите, в нашия шопинг списък включихме предложения с класически дизайн, а също и такива с акцент като ресни, асиметрични дължини, красиви яки.

Кликнете на снимката, за да разгледате и купите!

Автор: Преслава Цачева