Fashion Days с номинации за личен стил в Жена на годината

Fashion Days, онлайн клубът за пазаруване на дрехи и аксесоари с присъствие в Централна и Източна Европа, се включва с нова специална категория за най-добър личен стил в конкурса „Жена на годината”, традиционно организиран от списание Grazia. Благодарение на нея дамите, които са намерили подходящ начин през годината да изразят себе си чрез стила си на обличане и да демонстрират своята уникалност, ще получат още едно признание.

Номинираните в категорията са Антония Йорданова, Деница Атанасова-Гергова, Катя Пенева-Попова, Мария Илиева и Мария Силвестър. Макар и различни като визия и като стил, всяка от тях има характерна и в същото време запомняща се идентичност, която максимално добре отразява тяхната същност.

„Убедени сме, че личният стил е отражение на личността и когато двете са в синхрон, това се разбира веднага. Начинът на обличане ни дава хиляди въможности да изразим себе си и затова във Fashion Days постоянно разнообразяваме продуктовата гама и се стараем да предоставяме все по-голям избор” – казва Ева Вучева, изпълнителен директор на Fashion Days България.

„Подкрепяме конкурса Жена на годината, защото сме убедени, че всяка стилна и успешна жена заслужава голямо признание. Вярваме, че личният стил е важна част от успеха и развитието на всеки от нас и искаме тази идея да достигне до възможно най-много хора” – добавя тя.

Победителите в конкурса „Жена на годината” се определят чрез гласуване на сайта на списание Grazia – www.graziaonline.bg. Гласуването за всички категории, включително тази за личен стил, ще продължи до 7 декември включително, а официалната церемония по награждаването е на 8 декември. Конкурсът „Жена на годината” се провежда за осма поредна година, а Fashion Days го подкрепя за първи път.