FASHION OBSESSION

5 OPEN ART SPACE кани всички „обсебени” от модата да вземат участие във втория за тази година проект – FASHION OBSESSION, който ще се проведе между О4 – 1О Юли 2О11 в галерийното пространство на 5OAS. Идеята на инициативата е да се даде поле за изява на младите творци, които притежават собствен, нестандартен и непретенциозен стил и куп свежи идеи.

Темата е свързана с концепцията на vintage стила и неговото реновиране в рамките на следните категории: high end, ready to wear и edgy street. Всички дизайнери разполагат с изложбеното пространство на 5ОАS, където ще изложат своите модни изделия в рамките на една седмица, през която посетителите ще имат уникалната възможност да закупят неповторимите модели на цени, посочени от автора.

За участие в конкурса има един задължителен елемент – изработването на коктейлна рокля, решена в цветовете на галерията (черно, бяло и сиво). Роклята може да бъде изградена от всякакъв вид материали. Дрехата ще бъде представена на официален коктейл по повод откриването на FASHION OBSESSION.

Най-доброто предложение, респективно авторът му, ще получи за награда професионална фотосесия, изградена от творчески екип PetOrly (включваща стайлинг), която ще бъде публикувана в известно модно списание. Победителят, избран от журито и любимецът на публиката ще получат награди, специално подбрани от магазин Кобалт.

Победителят ще се избере чрез гласуване от страна на посетителите и от подбрано жури. Зад ролята на съдии, застават модния дизайнер и победител в конкурса на Triumph Николай Божилов, талантливата и млада певица представила България на Евровизия – Поли Генова и творческият екип PetOrly, които са виновниците за красивите корици и фото-сесии на списание BEAUTY, GRAZIA, MODA, Anna, GIA, Harper’s Bazаar и други.

Модната фиеста продължава една седмица, таксата за участие е 75 лева, в която е включена цената за рекламен билборд, който ще бъде монтиран на витрините на 5OAS.

Записването е удължено до 01.07.2011г., така че не пропускайте да се запишете, ако искате да споделите идеите си! За да участвате трябва да изпратите e-mai на: info@fiveart.org с информация за вас. Вижте детайли ТУК.