Flicka – бижуто на градското момиче

Бижута Flicka ни грабнаха със своята различна визия, изтънчен стил и усещането за деликатност, което носят. Тези страхотни български накити са създадени от две жени, чиито живот е изпълнен с много изкуство и красота.

1111111алалалалала

Даниела и Йоана са ландшафтни архитекти, които споделят една голяма страст – страстта си към модата. В понеделник те представиха новата си колекция бижута, а ние ги оставяме да ни разкажат малко повече за себе си, защото вярваме, че техните думи са най-прекият път към творчеството им.

Flicka се роди преди около година и половина – на по чаша вино и желанието
за нещо различно. За нас тя е една сбъдната мечта – паралелна реалност, в която бижутата не отговарят на приетите стандарти и придобиват нови форми и смисъл.

алалалалаа
Flicka е бранд за нестандартни бижута, изработени главно от стомана и полускъпоценни фасетирани камъни.

flicka
“Le Chat” e последната ни колекция, която бе вдъхновена от красотата на живота
във Франция през 60те. От мистериозността на парижанките, от дима на пуретите им, от котките по тъмните улици и от блясъка на Tour Effel. Събрахме всички тези емоции в едно и резултатът е на лице – обемни огърлици, изработени от фасетирани камъни с различен отблясък, цвят и текстура, стоманени гривни за длан и нежни бижута за тяло. “

flicka3

Определяме Flicka като бижу, което пасва на всички нас – градските момичета, които не спират да търсят и да покоряват нови вселени. Красивите огърлици и екстравагантни гривни са всичко, което искаме да имаме, за да изглеждаме красиви, женствени и желани. Ако и на вас стилът на Flicka ви допада, може да разгледате повече от тях във фейсбук страницата им