Ново поколение почистваща грижа за лицето


Всички дами знаем, че грижата за лицето е основната, която трябва да полагаме, за да съхраним красотата и свежестта на кожата си за по-дълго.
За съжаление живeем във времена, в които въздухът, водата и почвата, а респективно храните и напитките, които консумираме ежедневно, са толкова замърсени и химически пренатоварени, че всичко това неминуемо оказва неблагоприятно влияние върху вътрешното и външното здраве на нашето тяло.

КУПИ устройство против акне със синя светлина

Днес трябва да полагаме много повече грижи за външния си вид, откогато и да било. За да бъде наистина красива една жена, времето което трябва да отдели за себе си е толкова много, че често се случва да пренебрегнем едно, за да успеем да се погрижим за друго. Ако сме определили дадено време за грижа за кожата на лицето, зъбите и косата, много често се случва така, че да пренебрегнем кола-маската или педикюра… Моля ви, не се стряскайте – време за всичко намират само онези, които нямат семейство или постоянна работа, а добронамерени спонсори, които влагат основно в поддръжката на една такава кукла.

КУПИ уред за почистване на лицето FOREO LUNA play plus

Затова козметичната индустрия се развива стремглаво и с шеметни темпове, за да успява ежедневно да отговори на нуждите на забързаната и работеща жена. Нейните обороти са точно толкова бързи, колкото и скоростта, с която на пазара излизат нови и нови продукти за грижа за лицето.

КУПИ Апарат за почистване на лице FOREO LUNA play smart

Днес насочваме вниманието ви към един иновативен и уникален продукт, който, убедени сме, ще стане част от козметичния ви несесер, а работата с него ще заеме фундамента на ежедневната ви рутина.

КУПИ Устройство за почистване на кожата FOREO LUNA 2

Говорим за почистващите звукови четки FOREO. Те са изработени от хипоалергенен непорьозен силикон, който гарантира високо ниво на хигиена. Повече от 8000 звукови импулса в минута и уникалният дизайн са гаранция за дълбоко и щадящо почистване на кожата. След всяка употреба лицето ви ще бъде по-чисто, по-гладко и по-лъчезарно.

Стандартът за качество и красота отговаря абсолютно на този, който марката е издигнала, така че говорим за продукт от най-висок левъл като качество и функционалност.

КУПИ Устройство за почистване на лице FOREO UFO mini Mint

Всички използваме четки за лице, с които няколко пъти в седмицата почистваме кожата си вечер преди сън, за да премахнем всякакви натрупани нечистотии. Навиците се изграждат с времето и остават за постоянно, особено когато видим и усетим качествените резултати.


Идва ред, обаче, на една революционната система за почистване на лицето FOREO LUNA™, която тази шведска фирма разработва през 2013 година.

КУПИ Комплект за грижа на кожата FOREO Here & There, 1 приспособление Luna Play, 1 приспобление Luna mini 2

Можете да избирате от широка гама продукти. Основната версия FOREO LUNA се допълва например от FOREO LUNA 2 с anti-aging ефект, компактната FOREO LUNA mini 2, тази за пътуване LUNA go или най малката LUNA play, FOREO LUNA™ 2 Professional, 2 for Men, UFO, Foto. Популярни са и четката за зъби FOREO ISSA и уредът за масаж около очите FOREO IRIS.
Продуктите FOREO са подходящи за различни типове кожа и са достъпни в много цветови и игриви варианти.

КУПИ Устройство за почистване на кожата FOREO LUNA 2, for MEN

Електрическата четка за почистване FOREO Luna™ Play Plus напълно ще избави вашата кожа от нечистотии, себум и мъртвите кожни клетки. Тя почиства порите в дълбочина, нежно масажира лицето, оставя кожата гладка и свежа и отстранява остатъците от грим. Единственото, което трябва да направите е да навлажните лицето си и да нанесете почистващия продукт. Леко масажирайте лицето и изплакнете.

КУПИ Уред за лице FOREO UFO Pearl Pink